1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz :)

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Hextor, Grudzień 9, 2009.

  1. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Witam mam konsolę i z tyłu jest napisane że data produkcji to 26 sierpień 2007.
    A zasilacz mam 175 W czy to normalne :D?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Normalne ;)
     
  4. deffc0n

    deffc0n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2007
    Posty:
    426
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    -==P0LAND==-
    Tak ;)
     
  5. CHAST

    CHAST Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2008
    Posty:
    115
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin
    Po pierwsze trzeba by było wyłamać blokade w gnieżdzie zasilacza konsoli.
    No i zbrakłoby czasem troche mocy dla konsoli. Konsola sama w sobie by się odpaliła.
    Ale trzeba pamiętać że zasilacz musi mieć zapas mocy a czemu ? Bo można podłączyć np HDD czy pamięć lub inne urządzenie.
     
  6. rczak16

    rczak16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań

    inne gniazdo zasilania jest

    mi FALCON działał na 150W zasilaczu ale tak wymieniłem na 203W
    nie miałem tylko kabla zasilającego ale wystarczyło wyłamać zabezpieczenie w gnieździe zasilacza i pasuje każdy kabel do PC
     
  7. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    rczak zasiłka jest kompatybilna wstecznie, ale nie do "przodu".
     
Wczytywanie...

Poleć forum