1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz ----

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez joni20, Lipiec 14, 2010.

  1. joni20

    joni20 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 6, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam przyszedl mi prze chwila xbox360 i mam taki dylemat wszystko sie zgadza tylko kabel od zasilacza który ma byc wlozony do gniazdka jest inny taki kwadraratowe tak jakby sa te koncówki czy moge podpiac ten kabel co jest od monitora komputerowego??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kamilkosz

    kamilkosz Banned

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2008
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jesli pasuje wejscie to smialo.
     
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Może być kabel od komputera, lub zakup przejściówkę U.K na PL
     
  5. Hapol

    Hapol Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    chodzi Ci o taki kwadracik co jest w gniazdku od zasilacza ?
     
  6. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Najlepiej jak byś dał foto
     
  7. promi

    promi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    584
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Masz kabel od gniazdka elektrycznego jakie są w UK (masz wersje konsoli na UK)
    Możesz użyć kabla od monitora.
     
  8. tomiq2

    tomiq2 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Knurów
    Witam
    Dzisiaj też mi przyszedł Xbox
    Jak masz PC'ta wez kabel zasilający masz wersje kabla U.K
    Miałem tak samo wziąłem z kompa i działa...
     
Wczytywanie...

Poleć forum