1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilacz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez LizeK, Sierpień 17, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. LizeK

    LizeK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jabłonna
    Witam,

    Czy zasilacz europejski będzie kompatybilny do konsoli NTSC ?
    Czy możliwe jest że spaliła mi się konsola i zasilacz przy zwarciu ?
    Na zasilaczu nie świeci się żadna dioda. A konsoli nie mam jak sprawdzić ale nie śmierdzi spalenizną...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. chaos220

    chaos220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Możliwe bardzo że tylko zasilacz poszedł, zasilacz bedzie komaptybilny aczkolwiek mósisz dopasować wersje płyty głównej do zasilacza (patrz po wtyczce)
     
  4. kobe720

    kobe720 Banned

    Dołączył:
    Sierpień 6, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak jeśli używasz konsoli w Polsce, różnica polega na natężeniu wejściowym, potem już idzie 12V

    Przecież konsola przyjmuje napięcie 12V jeżeli podłączył zasilacz który jest przystosowany do naszego natężenia to nie powinno się nic stać. Jeśli by używa zasilacza z USA to faktycznie byłby problem.
     
  5. chaos220

    chaos220 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Chodzi mi o dopasowanie wtyczki bo zephyr, falcon, i jasper maja inne wejscia do zasilania...
     
  6. LizeK

    LizeK Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2011
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Jabłonna
    Ja mam slima ...

    Czyli nie będzie problemu z zasilaczem ?
    I Jak w razie czego dopasować jedno do drugiego ?
     
  7. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Mnie też rok temu zasilacz się spalił, ale konsoli nie uszkodziło potem kupiłem na allegro za 50zł używany oryginalny zasilacz i działa cacy i w tym co mam slychać jak w środku wentylatorek chodzi, a w starym w ogóle nie było słychać tak choćbym go w ogóle nie miał.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum