1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zasilacz

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patykcom, Grudzień 28, 2011.

  1. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    Witam mam konsole Xbox 360 arcade z 2008 roku i kupiłem xbox 360 premium z 2006 roku .czy zasilacz z tego z 2008 będzie pasować do tego 2006
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie. 2006 rok to zasilacz powyżej 175 watt a te z 2008 roku to prawdopodobnie jasper więc 150 watt. Na odwrót pasuje czyli stary zasilacz do nowej konsoli ale z nowej konsoli jest zasilacz za słaby.
     
  5. patykcom

    patykcom Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wrocław
    do nowej a w tej z 2008 jest 175
     
  6. mlodybalon

    mlodybalon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jeżeżeli masz szceście to 2006 koniec roku jest falcon i początek 2008 też falcon wiec zasilacz ten sam zobacz jak masz zasilacz stary i nowy ile watt. Jak tyle samo (175 vwatt prawdopodobnie) to będzie pasował.
     
  7. wygrana2324

    wygrana2324 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Nie, działać nie będzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum