1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilanie ihasa

Temat na forum 'iHAS' rozpoczęty przez XboxerFun, Kwiecień 27, 2013.

  1. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam starego pcta i laptopa pc tak stary ze może się zawiesić podczas nagrywania.
    Chce podłączyć ihasa pod laptopa mam przejsciowke sata-USB oraz molex-sata do zasilacza z pc czy gdy wyjme zasilacz całkiem z pc i podlacze do pradu to będzie normalnie smigac? Nie będzie żadnych problemów, przebić etc.?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Jak połaczysz dwa piny zielony i czarny to bezproblemu będzie działac
     
  4. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jakie piny bo zielony jestem
     
  5. ziutas

    ziutas Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    We wtyczce do płyty głównej. 20 lub 24pin. Przy zatrzasku masz zielony i czarny kabel. Zewrzyj je czymś (np. innym kablem) i wtedy podłącz zasilacz do prądu. Powinien ruszyć.
    Możesz wpisać w google "jak uruchomić zasilacz atx", to znajdziesz obrazki co z czym złączyć.
    Możesz też nie wyjmować z kompa, tylko zasilanie dać do napędu i kompa uruchomić. Kwestia tylko, czy starczy kabla.
    OBEY ZIUTAS !! GT-S5660 with Tapatalk 2
     
    1 osoba to lubi.
  6. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    kabelki z zasilacza z wtyczki połacz i zasilacz odpali
     
    1 osoba to lubi.
  7. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam 7 czarnych kabli i jeden zielony więc który czarny mam z nim połączyć? 20 pionów
     
  8. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  9. XboxerFun

    XboxerFun Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2013
    Posty:
    103
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Heh z obu stron mam czarny.

    Ok dałem radę zasilacz startuje.
    Czyli mogę bezpiecznie podpiąć zasilanie do ihasa przeflashowac na burnerMax i nagrywać?

    Wielkie dzięki za pomoc.
     
  10. szatyn

    szatyn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Up jakbys go poczytal to bys sie nie pytal. Xbox fun wgrac lt max pod media plyt co chcesz nagrywac poradnik na forum.
     
Wczytywanie...

Poleć forum