1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zasilanie z konsoli z RRODEM i bootowanie bez pena

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez bgszef, Marzec 11, 2011.

  1. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Witam.

    Zastanawiam sie czy mozna uzyc stara konsole z rrodem tylko do zasilania napedu przy flashowaniu?? Nie chce mi sie ciagle rozkrecac swojej, a mam mozliwosc zakupienia uszkodzonej za male pieniadze.

    I drugie pytanie. Dorwalem starego kompa i chcialem na nim flashowac naped. Tylko pojawia sie problem, bo nie mam w nim opcji bootowania z pena. Nie wiem jak to roziwazac. Moglbym zrobic dyskietke startowa z win98, ale nie wiem czy zmiesci sie na niej jeszcze dosflash i ewentualny plik z fw?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    a po co ci bootowalny dysk??

    dosflash niepotrzebny......wszystko teraz mozna w jungle robić....nawet cegiełki.....
     
  4. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  6. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Czyli lipa. Chcialem uzyc tego kompa typowo tylko do flashowania, ale bez dosa to nic nie zrobie. A co z ta konsola z rrodem? Nada sie tylko do zasilania?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli się nie bedzie wylączać to chyba tak......
     
  8. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Nie mialem nigdy do czynienia z konsola z rrodem. Dobra konsola tez sie po jakims czasie wylacza, ale wystarczy podpiac kabel wideo. Czy w konsoli z rrodem tez taki myk przejdzie?
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12074
    Polubienia:
    1067
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    lepiej kupić ci będzie samo ck3, lub zrobić zasilanie z pc
     
Wczytywanie...

Poleć forum