1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zastąpienie napędu

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez IceMan2008, Kwiecień 10, 2013.

  1. IceMan2008

    IceMan2008 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam serdecznie

    Mam pytanko czy jest możliwość zamiany napędu DG-16D4S na DG-16D2S posiadam z oryginalnego klucz

    Pozdrawiam

    P.S. Wiem że się DG-16D2S nie zmieści tylko czy idzie fizycznie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  4. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Fizycznie sie da ehh ale nie bedzie dzialac.
     
    1 osoba to lubi.
  5. IceMan2008

    IceMan2008 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bo właśnie zastąpiłem wszystko jest ok tylko że jak chcę wgrać oryginalną gierkę to wyskakuje obraz xbox w 100 językach ;)

    P.S. czyli jeśli źle rozwierciłem winbond to tylko wymiana płytki w napędzie?
     
  6. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Zly drill wyciagnac klucz , wymienic pcb lub caly naped. Zostaje wymiana chipu na pcb ale to sie nie oplaca i nie zawsza dziala. A do slima naped musi byc fabryczny.
     
  7. IceMan2008

    IceMan2008 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Jak masz fulldump z key to tak.
     
  9. IceMan2008

    IceMan2008 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tzn no wyciągnąłem Key normalnie mam go w pliku Dummp robiłem według poradnika jak zrobić flasha na D4S i zostało mi tylko zrobić drilla a trzeba było zainwestować w narzędzia x cuter drill
     
  10. Remix27

    Remix27 Banned

    Dołączył:
    Luty 13, 2013
    Posty:
    1038
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nie Pamietam
    Drill latwy nie jest precyzyjnie trzeba i po malu ale na czyms trzeba sie uczyc eslord mial cos co sie latwo drilla robilo z szablonem i drogie to nie bylo nawet.
     
  11. IceMan2008

    IceMan2008 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To mam pytanko jeszcze miałem winbonda czy mogę kupić MXIC bo mogę go mieć w dobrej cenie czy musi być winbond?
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Obojetnie czy winbond czy mxic...jak masz full dump to bajka...

    Wysyłane z mojego LG-P700 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. IceMan2008

    IceMan2008 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 18, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam klucz mam wyciągnięty według tego tutka

    xboxforum.pl/dla-swiezakow-79/faq-flashowanie-napedow-dla-zielonych-161534/

    Czy to dobrze czy za mało ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum