1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zatrzymanie aktualizacji dashboard

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez szataniec, Luty 25, 2011.

  1. szataniec

    szataniec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam pytanie da się naprawić : zatrymanie aktualizacji? 3143 3151 b680 0700 c000 0034 kod błedu wszedzie czytam ze moze to byc BAN kurde da się to naprawic? Lecz m.nie miałem owego komunikatu z banem. błagam pomocy obecnie siedzie we wrocławiu i jak ktoś z wrocka zaoferuje pomoc odpłatnie lub nie to bym do niego podjechał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    a po co zatrzymałeś aktualizację ???
    konsola sie "pyta" aktualizować lub nie i wtedy wybierasz co robisz
    póxniej nie wolno już przerywać tego procesu jak wybierzesz Tak
    nie wiem co oznacza ten kod błędu ,zapewne wie to tylko M$
    więc odłacz dysk jak masz i spróbuj jeszcze raz zaktualizowac konsolę z płyty np.CDRW
    wcześniej ściągając i nagrywając na nią aktualizację ,jeżeli nie pójdzie to czarno to widze niestety
    jeżeli konsola na gwarancji to tylko serwis M$ [flasha cofnij i plomby muszą byc całe]
     
  4. szataniec

    szataniec Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    samo zatrzymało
    nie można odczytać aktualizacji z urządzenia pamięci masowej. Aby kontynuować aktualizację podłącz je ponownie. a potem regułka

    wczesniej jak miałem dysk to przeszło jak go odpoiełem to miałem dasha bez avataarów chiałem je wczoraj wgrać i mi ten bład wyrąbało.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    ale ci napisałem że nie z urządzenia pamięci masowej czyli pendriva to zrób
    tylko nagraj aktualizację na płytę i z płyty !!!
     
  6. Python361

    Python361 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam.
    Mam ten sam problem :)
    Po wlozeniu plyty z bulletstormem (wave 3) poprosilo o aktualizacje co grzecznie zrobilem. Przerwalo niestety w polowie ale nadal moglem grac w inne gry (no i stalem sie posiadaczem nowego dashboardu bez avatarow). Mialem sciagnac jeszcze jednego patcha ze strony m$ i mialo byc cudownie. Wgralem je na pendriva i zainstalowalem. Niestety nie skonczylo sie tak jak zwykle... konsola sie zrestartowala i wykoczyl niepomijalny komunikat o zatrzymaniu aktualizacji systemu. Rzekomo nei mozna jej odczytac z urzadzenia pamieci masowej. Kod statusu byl podany przez tworxe topicu. Prosze o jakakolwiek podpowiedz bo xbox obecnie nie jest do niczego zdolny ;/.
     
  7. Python361

    Python361 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    /odswiezam

    Przepraszam za post pod postem ale naprawde nikt nie ma najmniejszego pomyslu co i jak?
    Nie jestem maniakiem w stylu 'bez xboxa nie wytrzymam nawet doby' ale swiadomosc ze konsola jest 'uszkodzona' i nie mam najmniejszego pomyslu co z tym zrobic troche mnie dobija.

    Start konsoli wyglada tak, nic wiecej nie widze...
    [​IMG]

    sent from my HTC G1 using tapatalk
     
  8. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Moze zobacz to.
     
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    powinno zadziałać....albo sprobuj z innego pena....
     
  10. Python361

    Python361 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Och, tak...
    W innym temacie opisywalem rowniez moj problem i w tym zapomnialem dodac ze przytrzymanie sync podczas wlaczania nie dziala... konsola po wlaczeniu kilka sekund wyswietla na tv wylacznie czarny obraz a po chwili wyskakuje okienko w ktorym probuje rozpoczac aktualizacje, a po 2-3 kolejnych sekundach wyskakuje wyzej pokazany error.

    Dodam tez, ze probowalem sciagnac nowa aktualizacje
    Programem updateSpy (chyba tak sie zwal) ale z pendriva nie ruszyla ;/ (tzn nadal wyskakiwal ow blad)
    sent from my HTC G1 using tapatalk
     
  11. RSA

    RSA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    326
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    No to pociag aktualizacje ze strony MS nagraj na plyte i prubuj, i z pena tez. I ten sync tez prubuj do skutku cos musi pojsc.
     
  12. Python361

    Python361 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spokojnie, umiem czytac. Przez fakt, ze pisalem pozniej, niz Ty napisales owego posta, myslalem ze to oczywiste ze probowalem tej metody. Po drugie zachowaj ten ton dla siebie, bo nie pisales tamtego posta do mnie, a do tworcy topicu.

    Moze ktos powiedziec ktora konkretnie aktualizacja (troszke dokladniej niz 'najnowsza') mogla by zadzialac?

    Troche trudno w tej lekko beznadziejnej sytuacji zachowac zimna krew i nie spamowac o pomoc na forum :p

    Dopiero jutro bede mial dostep do komputera ktory zostawilem w akademiku wiec sprawdze wszystko co i jak :) bez nerwow.

    sent from my HTC G1 using tapatalk
     
  13. Python361

    Python361 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    I poraz kolejny przepraszam za dublepost ...

    Nagrywanie na cd najnowszej (?) aktualizacji o nazwie SystemUpdate12611 wcale nie pomogło...
    Wypróbowałem już 2 rożne pendrivy oraz plyte CD... nadal nie moge w zaden sposób pominąc okienka (tego na zdjeciu kilka postów wyzej)

    Czyli sytuacja jest juz beznadziejna? Nikt z całego forum nie spotkał sie z czymś podobnym?
     
  14. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    czy na plycie masz ten sam dash ktory instalowales wczesniej i ktory sie nie zainstalowal?
     
  15. Python361

    Python361 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i tu sie zaczyna problem bo nie mam pojecia ktory to... na szybko sciagałem go u kolegi i równie szybko go usunąłem... wiem że 2 dni temu był na oficjalnej stronie m$ zdaje sie... hm

    edit: był to dokladnie SystemUpdate_12625_CD

    ze strony http://support.xbox.com/en-us/pages/xbox-360/how-to/update-xbox-360/system-updates.aspx

    Sciagne go ponownie i zobaczymy co to bedzie...


    EDIT2: I sukces :) Potwierdzilo sie przysłowie ze na najbardziej oczywisty pomysł najtrudniej wpaść :p

    Wczesniej update musial sie źle wypakowac albo problemem był inny pendriv :) tak czy inaczej xbox smiga :)

    dziekuje wzystkim za pomoc ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum