1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zatrzymano aktualizacje systemu POMOCY!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez rubensk, Wrzesień 22, 2011.

  1. rubensk

    rubensk Banned

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Witam sciagnolem gre The Cursed Crusade zadał aktualizacji i w polowie wyskoczyl komunikat "zatrzymano aktualizacje systemu-nie mozna odczytac aktualizacji z plyty aby ponowienie aktualizowac wlioz plyte i wkladam i nic teraz konsola zawiesila mi sie na tym etapie i nawet po wylaczeniu i wlaczeniu jej wyskakuje ten komunikat czy obraz plyty byl zly czy mi spierniczyl konsole/przerobke? mam przerobiona na lt+ (ta pierwsza z zabezpieczeniem ap 2.5)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    włóż pena z aktualizacją do konsoli

    ewentualnie najpierw wgraj oryginalny soft
     
  4. rubensk

    rubensk Banned

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    a skad mam wziac ta katualizacje i jak przywrocic stary system sorry ale w tym jestem zielony
     
  5. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    ojjj 10tys razy to samo dash 2.0.13146.0 uzyć google .wgrać na pena rozpakowane oczywiście. wlożyć pena do wylączonej konsoli ,wlączyć xboxa i się zrobi . i będziesz mial opcje korzystanie z dasha orginalów i trzeba na nowo wgrać przeróbke. jak nie uda się tak trzeba wgrać fw do napędu orginalny i wtedy ponowić instalacje dasha. i po tym wgrać lt 1.91 . jak nie dasz sam rady polecam serwis lub dobre ręce
    edit xbox.com lub google
     
  6. rubensk

    rubensk Banned

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    ropakowalem wlozylem pena i dalej to samo co jest grane? fat 32 format pendrajwa i nic dalej stoi jak stal w tym samym miejscu kur......a
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz wgrać oryginalny soft do napędu....i dopiero potem pena z dashem...
     
  8. rubensk

    rubensk Banned

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    a jak go wgrac:)-sorry za glupie pytanie
     
  9. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    to że bez orginalnego softu w twoim napędzie to nie pójdzie. jak umiesz sam daj fachowcą konsolke . bo mialeś niższego dasha i wgraleś 13xxx i zablokowalo ci konsolke
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    musisz rozebrać konsole...podlączyć napęd do kompa...wydobyć klucz i wgrać go spowrotem z oryginalnym softem.....to tak po krotce....po więcej zapraszam do działu firmware napedów....
     
  11. rubensk

    rubensk Banned

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2010
    Posty:
    60
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    nie znam sie na tyle wiec czeka mnie serwis a mam pytanie czy warto wydac stowe znow to juz moja 3 przerobka by byla czy to juz oficjalny dasboard czy np wyjdzie lt 2.0 i znowu trzeba bedzie przerabiac zeby pograc w gry?
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ile ty płacisz?? 100 ?? poszukaj kolego tanszych...za połowę ci zrobią...
     
  13. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    a ja bym Ci polecił kupić usb probe v3 od kolegi z forum naprawdę warto!!
    sam sobie zrobisz przerobke bez zadnych serwisow
    pozdro
     
  14. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Albo usb probe v3 albo .... oddaj opealowi. Moja konsole przerabialem u niego. Sam sobie reklamy nie moze zrobic ale ja tak. aha.. bierze 50
     
  15. mario1500

    mario1500 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2008
    Posty:
    361
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
    Potwierdzam że jeśli mieliśmy napęd z nie oryginalnym FW to aktualizacja sie wiesza i konsola nie włączy się nawet do menu (miałem taką konsolkę).
    aby to poprawić:
    1. Wgrywamy OFW napedu
    2. Aktualizujemy dasha najlepiej z pena
    3. Wgrywamy FW 1.91-1.92
     
  16. Trafimow

    Trafimow Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Też sobie nagrałem wyżej wymienioną grę ale przy pytaniu o aktualizację odrzuciłem ją bo wiedziałem jakie będzie następstwo tego. Mam najnowszy lt+ 1.92 więc skoro na tym gra nie chodzi to mam rozumieć że będzie potrzebne nieco wyższa aktualizacja czy dopiero jak będzie 2.0?
     
Wczytywanie...

Poleć forum