1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zaufać, czy nie?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez krzysiek310392, Sierpień 24, 2011.

  1. krzysiek310392

    krzysiek310392 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gościu, który ma mi przerabiać konsolę twierdzi, że w przypadku jakiegoś tam czipu przeróbka kosztować będzie 80zł, a w drugim przypadku 140zł, bo będzie musiał coś wiercić. O co kaman?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. doniu369

    doniu369 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętokrzyskie
  4. krzysiek310392

    krzysiek310392 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak, Slima z datą produkcji 11 kwietnia 2011r
     
  5. doniu369

    doniu369 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Świętokrzyskie
    to zalezy jaki masz chip jak masz mxic to bedzie taniej a jak masz winbond to drozej , pozdrawiam
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jesli bedzie liteon jest winbond, mozna spodziewac sie tez.hitachi

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  7. krzysiek310392

    krzysiek310392 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2011
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Rozumiem, że aby sprawdzić jaki mam chip musiałbym rozkręcić konsolę, bo bez tego nici?
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Masz winbond, mxic nie ma montowanych tak pozno

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum