1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawiecha podczas ładowania wyścigu forza3...

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez roland187, Lipiec 21, 2010.

  1. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Siema mam problem. Porzyczyłem nie dawno forze kumplowi i nie wiem czy to on czy ja zrobiłem (ryse dość głęboką) na płycie (wzdłuż okręgu). Nie wiem czy to od tego ale gdy włączę wolny wyścig to (jak narazie zaobserwowałem) nie mogę jeździć Golfem II, starszym Lotusem i Nissanem Versą S bo gdy załączę (obojętnie którą trasę to po dłuższej chwili ładowania przerywa się i zawiecha(reset konsoli i od nowa) nie wiem jakie jeszcze samochody mają ten błąd bo wszystkich nie sprawdzałem jednakże większość aut jest ok. A co najdziwniejsze gdy kupiłem (żeby sprawdzić) Golfa na karierze to śmiga ;D Dodam jeszcze że te samochody co mam ten problem są na dvd1. Chciałbym wiedzieć czy też tak ktoś ma i czy to wina tej rysy ale na karierze działają więc nie wiem.

    tylko mi ostrzeżenia nie dajcie bo mam już 2 ;/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. President

    President Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2010
    Posty:
    167
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    Zawsze sprawdzaj plytę jaką dajesz i odbierasz chodzi mi o rysy itp..
    Bo potem wychodzą cuda
     
  4. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Microsoft ma akcję wymiany porysowanych płyt za free. Może warto spróbować? Info jest u nich na stronie w dziale support(z tego co pamiętam)
     
  5. globooz

    globooz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    president muszę Cię niestety zmartwić bo nie chodzi o rysy.

    A Ty roland masz szczęście.

    Forza Motorsport 3. Na moim jasperze miałem to samo koleżko co Ty.
    Nie chciał mi się załadować wyścig. A kariera chodziła bez problemu.

    Wejdź w Ustawienia systemu/pamięć/Opcje Urządzenia Twojego dysku. i tam masz wyczyść pamięć podręczną systemu.

    Kiedyś na jakimś zagranicznym forum to przeczytałem i mi pomogło :)
    powodzenia
     
  6. Dilek

    Dilek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 13, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nisko
  7. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    nie działa :/
     
  8. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    dziwna sprawa, bo jakby konsola nie mogla odczytac to by wywalila komunikat o szmatce a nie sie wieszala, a nie masz od kogos pozyczyc tej gry i sprawdzic jak to bedzie wygladac na innej plycie?
     
  9. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Właśnie niestety nie bardzo ale z pewnością spróbuję zagrać na tej płycie na innej konsoli w tedy będzie wiadomo jednoznacznie :/
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odłącz dysk czy inna pamięć zagraj bez profilu. Coś czuje że save do wykasowania masz.
     
  11. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
  12. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1062
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To zostaje jeszcze podłączyc pod live pobrac najnowszy update do gry
     
  13. roland187

    roland187 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2010
    Posty:
    58
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    No spróbuję :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum