1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawiecha

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Kacper16, Sierpień 14, 2012.

  1. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    Witam, mam problem. Nagrałęm sobie gre wiedźmin 2 i pierwsza płyta chodzi perfekt, a 2 na poczatku po wstepie gdy gra sie laduje to mi sie zacina xbox. Wie ktos co zrobic ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
  4. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    juz probowalem, i przy nagrywaniu przy 50 % wyskoczyl mi 2 razy blad i skopalem 2 plyty nie wiem co jest :/
     
  5. Looozak

    Looozak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dokładnie a podczas nagrywania, wyskakiwały jakieś błędy no i czym nagrywasz Ihasem czy zwykłą nagrywarką?

    Napisałeś wcześniej ode mnie post nie zauważyłem a co do tego Wiedźmina to najlepiej będzie, ściągnąć nowy obraz albo wypakować go jeszcze raz i przepuścić przez ABGX'a

    A w Abgx'ie wyskakują jakieś błędy czy coś z tą drugą płytą?
     
  6. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    zwykła nagrywarką , ale 1 płyta chodziła bez błednie i nie bylo błędów przy tym nagrywaniu

    no to ok sprobuje przez Abgx moze tutaj jest problem

    wlasnie nie przepuściłem przez Abgx ale 1 plyty tez nie i chodzi ok nie wiem o co chodzi. Caly xbox sie wiesza odrazu. Nie wiem o co chodzi 1 raz takie cos mi sie zdarzylo

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  7. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Iso uwalone pewnie .abgx i sprawdź

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  8. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    niezbyt rozumiem o co chodzi !malyVVV
     
  9. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    obraz uszkodzony pusc go abgxem i bedziesz wiedział
     
  10. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    puściłęm wszystko jest ok. Nie wiem co teraz. A poza tym przy sciąganiu na stronie nikt sie nie skarżył ze cos jest nie ok
     
  11. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Rozumiem ze masz LT3 bo w innym przypadku musisz cofnac topologie?
    Jesli masz wszystko na zielono to nagrywaj
     
  12. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    tak mam lt 3.0. No tylko ze juz 4 plyty skopalem. Przy 1 wyskakiwalo mi blad plyty. 2 wlasnie sie wiesza probowalem jeszcze 2 razy i przy 50 % wyskakiwal błąd i 4 plyty poszly sie jeb****. Ale zobaczymy
     
  13. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Nie instalowales jej na hdd? Lt 2.0 czy 3.0

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  14. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    probowalem instalowac ale wyskoczyl tez blad. Lt 3.0. WIec probowalem normalnie.
     
  15. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Przy plytkach nienagranych ihasem wyskakuje błąd o autoryzacji tak ze to norma:)
    Mozesz puscic muzyke w tle wtedy błąd znika,a jak tam abgx wszystko zielone?
     
  16. Looozak

    Looozak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Bez Ihasa nie da się nagrać na HDD gry XGD3 nawet jak na zwykłej nagrywarce, nie wyskakują błędy przynajmniej jak się z takim czymś nie spotkałem. No ale jak wszystko w Abgx'ie jest ok to powinno się nagrać bez problemu.
     
  17. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    tak wszystko zielone. Czyli co zrobic nagrac jeszcze raz czy da sie to normalnie rozwiazac ?


    no ale o to chodzi ze nie jest ok wchodze i mi sie zawiesza konsola i musze na nowo wlaczyc i to samo nie mam pojecia
     
  18. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Jesli masz zielone to smiało nagrywaj i jesli chcesz grac z dysku to trick z muzyka w tle u mnie działał dopoki nie kupilem ihasa czego w zyciu nie pozałuje gram normalnie z dysku:D
     
  19. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    dobra to nagram ale musze plytki kupic bo wszystkie zrąbałem :-/ dzieki za pomoc ;)
     
  20. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    No szkoda płytek ja mam ostatnią czeka na Sleeping Dogs w PL:)pozdro
     
  21. Kacper16

    Kacper16 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2012
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    A, A
    no ja 4 na wiedzmina skopalem kurde myslalem ze nerwicy dostane ale ok to nagram i zobaczymy. A nie idzie usunac pliku z plyty nie ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum