1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawiesza sie Konsola

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez piegusek, Styczeń 4, 2012.

  1. piegusek

    piegusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem nowy i z góry przepraszam jak był już taki post sprawdzałem a nie znalazłem więc pisze z czym mam problem.
    A mianowicie chodzi oto że gram sobie w grę Crackdown i mam ją zainstalowaną na dysku i po pewnym czasie najpierw wyłącza mi dzwięk a po jakiejś minucie zawiesza mi się konsola i nic nie reaguje. a gdy gram z płyty to nie ma tego problemu? co może być powodem? Instalowałem grę 2 razy i dalej to samo. Pozdrawiam i dziękuje za jakieś informacje:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. riddle13

    riddle13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    wyczyśc pamięc podręczną. Może pomoże.
     
  4. AenimaPot

    AenimaPot Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zwolnij miejsce na dysku twardym i zainstaluje grę jeszcze raz. Sprawdz też czy konsola nie jest obstawiona np. głośnikami co blokuje jej wentylacje.
     
  5. piegusek

    piegusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    hmm to jedyna gra jaką mam zainstalowaną na dysku. a dysk mam 250GB i nie mam niczym obstawionej konsoli
     
  6. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    ja miałem to samo. grałem w AC i mi się też zawiesiła. potem to nawet się nie dało jej włączyc bo od razu sie zwieszała. nic raczej z tym nie zrobisz. ja chyba wszystkiego już próbowałem. wyślij na gwarancje jak nie przerobiony, a jak przerobiony to do nieautoryzowanego serwisu. tylko tam policzy Ci jakies 300 zł :(
     
  7. airdrigar

    airdrigar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2011
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bełchatów
    jeszcze możesz zasilacz sprawdzic (czy przy włączeniu pali się zielona lampka), ale nie sądze żeby to pomogło
     
  8. wib3k

    wib3k Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Grodzisk Wielkopolski
    co ty gadasz za głupoty ;)
    wyczyść pamięć podręczną i powinno styknąć?
    gra to oryginał?
     
  9. Jax9000

    Jax9000 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 28, 2011
    Posty:
    328
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Zielona Góra
    A gdzie kupiles dysk? jezeli na allegro to lepiej sie upewiej ze dysk jest oryginalny. Mialem podobny problem i to byla wlasnie wina dysku - koles sprzedal lewy dysk:p Po za tym mialem takie problemy jak - wyczysc plyte sciereczka mimo iz gralem z dysku .
     
  10. piegusek

    piegusek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 4, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jaka to ta pamięć podręczna?? kupiłem cały komplet dysk już był zamontowany od nowości:)
    gra to oryginał nie przerobiona konsola
     
  11. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    pamiec cache w opcjach pamieci masz
     
Wczytywanie...

Poleć forum