1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawieszająca się konsola na stracie

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez cosmaty1986, Kwiecień 24, 2010.

  1. cosmaty1986

    cosmaty1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Witam wszystkich
    Mam problem ze swoim Xboxem mianowicie zawiesza się on na starcie czyli w momencie pojawienia się tej animacji z logiem Xbox. Czy macie jakiś pomysł co może powodować ten problem i jak go naprawić ??

    Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    to czyli do dasha nie możesz wejść
    zrob reset konsoli pare razy i wtedy zobacz
     
  4. Azur

    Azur Xbox One Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 25, 2010
    Posty:
    2795
    Polubienia:
    470
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Polska
    Możliwe że był źle dash zainstalowany, i teraz wogóle się nie chce uruchomić.Spróbuj wgrać dash'a na pena i zainstalować jeszcze raz...lub serwis.
     
  5. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    Spróbuj włączyć konsole bez dysku\memorki
     
  6. cosmaty1986

    cosmaty1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Jak wykonać reset konsoli o którym pisze mistrzu al capone ??

    bax20 Skąd wziąć nowego dasha do wgrania z pedriva ??

    trochos ta wersja Xboxa nie ma dysku ani karty pamięci...
     
  7. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
  8. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    Chodzi ci o xboxa1???Jeśli tak to pozostał serwis bo to wina bebechów
     
  9. cosmaty1986

    cosmaty1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    trachos to jest Xbox 360

    mistrzu al capone nie mogę podłączyć pada bo nie startuje dashboard...
     
  10. mistrzu al capone

    mistrzu al capone Banned

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    WWA
    to odpal konsole x360 z pada przyciskiem i jak załapie do lądującego sie loga zapodaj kombinacie reset z pada a jeżeli to 1 to lipa serwis tak jak napisał powyżej...

    popatrz w tabeli blendow x360 w instrukcji jest dosyć gruba
     
  11. cosmaty1986

    cosmaty1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Serwis odpada bo to sprzęt z maja 2006r. tylko że nie mogę podłączyć pada bo dash nie startuje pojawia się tylko fragment tej animacji startowej.
     
  12. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    To może być wszystko naprawde ciężko po 2-3 zdaniach wydać sensowną diagnoze.
     
  13. cosmaty1986

    cosmaty1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    kj5 pytaj postaram się odpowiedzieć na każde zadane pytanie...
     
  14. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    na moje to bedzie pamiec. Prawdopodobnie niedlugo ci sie pojawi RROD.
    Konsola była już naprawiana?
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12078
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pamiątki zapewne poszły
     
  16. cosmaty1986

    cosmaty1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Konsola nie była naprawiana ma jeszcze plomby. akir19 o jakie pamiątki chodzi ??
     
  17. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
  18. cosmaty1986

    cosmaty1986 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Jest możliwość samodzielnej naprawy ??
     
  19. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    pewnie ze jest -> reflow pamieci jak chcesz cos taniego to x-clamp fix. GOrzej jak pamiatki padly to wtedy musisz wymienic pamiec
     
Wczytywanie...

Poleć forum