1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawieszajaca sie konsola.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kombajnik, Sierpień 30, 2010.

  1. kombajnik

    kombajnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czesc.


    Jestem od 2 lat posiadaczem X360 Falcon i nigdy nie było z nim najmniejszych problemów. Ostatnio podczas przechodzenia mafii powiesił mi się raz ale niczym sie nie przejalem. Dzis po ~tygodniu przerwy chcialem sobie pyknac w fifke, odpalam konsole, fifke wybieram team a tu zwis (zwis ekranu, plyte z fifa moge wylozyc ekran caly czas taki sam, na konsoli caly czas swieci sie 1 zielona diodka czyli ze 1 pad podpiety zadnych rodow) restartnalem tak konsole jeszcze 2x i ciagle zawiesza sie to wrzucilem GTA ktore jest na dysku zainstalowane pojezdzilem w gta 2 minutki i zwiiis ;/ wypialem dysk i memorke pogralem w fife i dalej zwis. Co moze byc przyczyna ? Spotkal sie juz ktos z Was z tym?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Tak, to oznak nadejścia Ring Of Death .
    przygotuj się albo sprzedaj jak najszybiciej ( wiem że to sprzeczne z zasadami moralnymi, ale cóż taki świat)
     
  4. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    Miałem tak kiedyś i wywalił Roda więc czeka cie rod
     
  5. estern

    estern Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2010
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łódź
    Jeżeli mogę to przyłącze się do tematu i zadam pytanie:

    Na czym polega ten Rod?
     
  6. Blackburn

    Blackburn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    982
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Sochaczew
    Bład systemu Xbox.
    Jest Wiele Przyczyn.
    Luty, Zwarcia, Dysk HDD, i wiele innych.
     
  7. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    tez tak mialem przed swoim rrodem, zawiesila mi sie w Forzie jednego dnia, drugiego, a trzeciego po zawieszeniu znowu wywalila rroda, wiec lepiej ja sprzedaj
     
  8. darmon

    darmon Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 21, 2010
    Posty:
    628
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    2 lata Falcon to sporo przegrzany i uzywany jesli duzo razy byl przegrzany.Tez mam konsolke z 7.08.2008, jak narazie trzyma, podobno byl bardzo malo uzywany, kupilem z hollandii miesiac temu. Ale warto raz w roku po gwarancji oczyscic wszystko od srodka brudy kurzu i wentylatorki,by nie doszlo do zwarcia ukladu architektury.
     
  9. kombajnik

    kombajnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No kilka razy zdarzalo sie mu po 8h+ uptime mieć :p

    dobra mam roda jak to teraz odczytac ? tzn kod bledu



    #edit

    ok, kod błędu to 0110, xbox juz wylecial przez okno z trzeciego pietra
     
  10. ls29

    ls29 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ja mam swoja konsole od 2 miesiecy (elite Jasper ,nowa) i tez mi sie zacina .
     
  11. kombajnik

    kombajnik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To zly znak... czesto sie zacina ? po jakim czasie gry ? bo mi po ~ 5 minutach
     
Wczytywanie...

Poleć forum