1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawieszający się Jasper

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez DJ_Boski, Kwiecień 30, 2010.

  1. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    Witam już 3 razy wyskoczył mi ten problem raz jak uruchomiłem ME2 i chciałem zgrać profil z 1 drugi raz pod koniec gry ME2 jak walczyłem z ludzkim Żniwiarzem a 3 raz w grze Universe At War Earth Assault. W ostaniej grze to chłodzenie tak działało, że wiedziałem, że konsola się zwiesi. Czy wy mając Jaspera macie podobne problemy i czy to oznacza, że za niedługo mogę się spodziewać RROD?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. xxxboxxx

    xxxboxxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2010
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tzn jak dzialalo ci to chlodzenie??cieple czy zimne powietrze???
     
  4. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Może być to wina złej kopii płytki a jak masz na dysku to źle się zgrało na dysk. A jak to RROD to radzę postawić konsolę tam gdzie jest duży przepływ powietrza nawet jak możesz to na parapecie przy oknie.
     
  5. residentosevilos

    residentosevilos Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
  6. ProEloHajter

    ProEloHajter Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2010
    Posty:
    124
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mrągowo
    Lepiej do zamrażarki a tak na serio czasem mi się też zacinało że reseta robiłem ale dla tego że mi się grzał dlatego jest teraz koło okienka. A to jak często się tnie tak co kilka minut czy co np 45 min??
     
  7. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    Nie to było w różnych odstępach czasu od siebie 1 od 2 był jakiś tydzień czasu a ostatni był we wtorek. Tak, że to są dosyć duże czasy od siebie. A chłodzenie działało na pełnych obrotach i dawało ciepłe powietrze.
     
  8. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    może konsola miała słabszą chwilę a napewno masz jaspera podaj date konsolki
     
  9. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Podaj datę konsoli, oryginały czy piraty? grasz z płyt czy hdd, na jakich płytach nagrywane, jaki palnik, jaka prędkość?!
     
  10. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    HMMM data produkcji: 2008 - 10 - 08 to na pewno Jasper
    We wszystkie gry grałem z płyty ME2 wypalone na EMTECach a Universe at War na Verbatimie. Nagrywane LG (przynajmniej ME2) GSA - H55L a Universe nie wiem ponieważ dostałem gratis do kupna konsoli z prędkością 4x
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12084
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Nie spotkałem się, żeby jasper zwiększał tak obroty coolerów. Co do zwiech to wina zapewne tego że grałeś z płyt.
     
  12. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Masz starą wersję jaspera i nie nagrywaj na emteckach człowieku to jest shit
     
  13. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4561
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    jaki masz amperaż:
    12.1A czy 14.2A?
    Na pewno winna nagranych gier, jak masz jakąś oryginalną grę zobacz czy na niej są zawiechy.
     
  14. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    Ja mam 14,2A płyty nie wiem być może złe ale raczej nie bo nagrałem sam w domu u siebie DMC4 na Verbatimie i też miało problem z odczytem.
     
  15. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    to masz falcona nie jaspera w takim razie
     
  16. kusiu

    kusiu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 25, 2009
    Posty:
    208
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    masz hdd? jeśli tak skopiuj grę na dysk i daj znać.
     
  17. DJ_Boski

    DJ_Boski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Rzeszów
    Mam HDD 60GB. Falcona? Cały czas byłem przekonany, że ma Jaspera to nic może jakoś to będzie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum