1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zawieszający się X360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez wojtas_wb, Wrzesień 27, 2008.

  1. wojtas_wb

    wojtas_wb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam-niedawno kupiłem nowego przerobionego X360 premium. Grałem już w kilka gier, ale przy dwóch tj. Turok i Assasins Creed podczas gry konsola zawiesza się (obraz zamarza) i aby ją odwiesić muszę wyłączyć i włączyć X-a. Proszę o pomoc- czy to normale, czy też wina płyt czy konsoli. Co może być powodem takiego wieszania się???
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Nafta-Katowice

    Nafta-Katowice Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2008
    Posty:
    669
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Katowice, Poland
    Odp: zawieszający się X360

    jesli inne ci chodza to zapewne wina plyty... bo ja tez tak mialem ale z fifa 2008 tylko ze jak sie raz powiesila i drugi raz ja wlaczylem to moglem juz normalnie grac... i tak bylo na zmiane .... raz sie wieszała raz nie... a tydzien temu mi padła płyta ;] (kosz)


    sproboj jeszcze raz nagrac ... kopie 1 do 1 moze wtedy...

    pozdro
     
  4. Stiopax

    Stiopax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: zawieszający się X360

    Ja mam podobny problem,konsola mi się wiesza w momencie łączenia z xboxlive
     
  5. smiti

    smiti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2008
    Posty:
    172
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Chorzów
    Odp: zawieszający się X360

    Feralny update fify 09, wszystkim konsola wiesza się przy logowaniu do XBL, wyłącz wtyczkę od neta.
     
  6. wojtas_wb

    wojtas_wb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2008
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Odp: zawieszający się X360

    oddałem x-a na gwarancję (tam gdzie kupiłem dają miesiąc na przeróbkę) i w poniedziałek odbieram nowego :)
     
  7. Kabosh

    Kabosh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2008
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Słupsk
    ja mam teraz podobny problem. wystepuje on o dziwo przy call of duty 2, ktore juz przechodzilem troche i wczesniej tak nie bylo. rowniez pomaga tylko restart konsoli. jakies pomysly?
     
  8. Takichi

    Takichi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dołanczam sie mam ten sam problem z Saint Row 2 i Forza MotorSport 2
     
  9. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Mi też się zawieszała i miałem 3 Rody nie chce was straszyć ale tak miałem.Jeżeli wchodzisz do Dasha i ci się tnie albo coś długo ładuje nie będąc podłączonym do usługi xbox live to zapewne za niedlugo 3 Roddy a nawet jak na live nigdy nie wiadomo czy to wina live czy płyty albo zbliżający się Rod więc bądź w gotowości :p
     
  10. xpudlo360

    xpudlo360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    TORUŃ
    No właśnie :)
    M$ nie wydaje aktualizacji żeby piratom było lżej.
    Może to jest nieprawda,ale nikt nie ma pewności .
     
  11. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Jak wam się wiesza konsola tylko przy niektórych grach to proponuję ponowne ich nagranie. U mnie tak było jak od kolegi pożyczyłem gierkę (Turok, mocno porysowaną). Pograłem trochę i zwiecha konsoli... Po restarcie zwiecha... tym razem trochę dalej niż wcześniej. Natomiast jak zassałem i wypaliłem sobie sam, to do teraz żadnych problemów. Polecam dlatego ponowne nagranie, mi pomogło :)
     
  12. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Napewno to wina nagranej płyty. Sprawdz na oryginałach jak masz :) czy ci się xbox zawiesza
     
  13. trzepak

    trzepak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Ja mam przerobionego xboxa arcade od jakiegos miesiaca moze i zdarzylo sie ze czasem jakas gra sie zwiesila tak ze trzeba bylo restartowac konsole ale to rzadko kiedy. A pare dni temu sciagnalem sobie Mass effect z tego torrenta Konsole :: Mass Effect [USA] [PL] [Region Free] [XBOX360-PROTOCOL]
    rozpakowalem chco jakies mial zwalone 2 party ale znalazlem fixy i udalo sie, potem nagralem na plyte verbtaim tak jak zawsze to robie i w grze doszedlem do pewnego momentu i gra zawsze w tym samym momencie sie zawiesza, dokladnie jest to w cytadeli gdy probuje przejsc do Okregow czy to kolejka czy to z buta i nie wiem czego to wina i czy istnieje moze jakas inna dzialajaca wersja tej gry bo naprawde swietna jest. Stad tez moje pytanie czy moze cos na ten temat mozecie poradzic?
     
  14. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    może gra nie jest nagrana do końca?Czyli w niektórych momentach ci się zawiesi i kaput.Albo masz gdzie ma ryske gdzie przez to tnie gra.Nagraj jeszcze raz ale jak juz to na innym patchu
     
  15. trzepak

    trzepak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
    Jak na innym patchu?
     
  16. kibbek

    kibbek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2009
    Posty:
    81
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Nysa,,,Prudnik
    Bo może jak ściągał to jakiś zły Patch!!!! Niech znajdzie innego i go w gra plyte
     
  17. Toshirou

    Toshirou Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2009
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    @ trzepak

    Po prostu ściągnij inny release. Najlepiej ten co jest tutaj na forum (np. w mediafire) i będzie Ci śmigać bez problemu. ;)
     
  18. trzepak

    trzepak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 11, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Świdnica
  19. tisen

    tisen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Problem z zawieszaniem mam i ja.
    Konsola : x-box premium , nie przerobiona, nowka
    Gra : NFS Carbon - orginał

    Co się dzieje : podczas ekranu "load" następuje zatrzymanie, przestaje sie krecic logo i koniec. Trzeba zrobić restart.

    Konsola nie jest wsadzona nigdzie gdzue by się grzała czy coś w tym stylu.
    Genaralnie mam taka zwieszkę raz na 2-3 godziny gry.

    Pytanie : czy to tak bywa, ot urok - czy jednak coś jest nie tak.
    Pozdrawiam i dzięki za odpowiedz
     
  20. Xboxerr

    Xboxerr Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Mazowsze
    Ja zawsze jak przechodze jakas gre to zgrywam ja na dysk i problemu nie ma :p chyba ze sie nie da zgrac to plyte czeka pasta do zebow :D
     
  21. tisen

    tisen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 3, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej,

    Odrazy zaznaczam ze starałem się szukać poradnikana forum, ale bez rezultatu ( nie chodzi mi o zgrywanie kopi gry na dysk itp ).

    Chciałbym orginalną grę skopiowac na dysk tak by nie była dogrywana z napędu / płyty.
    Z góry dzięki za opdpowiedz lub linka .

    Michał
     
Wczytywanie...

Poleć forum