1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawieszanie się gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez v3rm1n, Styczeń 3, 2010.

  1. v3rm1n

    v3rm1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam problem z grą Darksiders. Gra po prostu po pewnym czasie zamarza. Nagrałem ją już drugi raz i problem ciągle się powtarza :mad: a jak zgram ja na dysk to po wcisnieciu "continue" w menu gry zaiwesza sie od razu a jak probuje zaczac gre od nowa to nie przechodzi ekranu ładowania (doczytuje w nieskonczonosc). czego to moze byc wina i jakie sa mozliwe wyjscia z tej sytuacji ? format dysku czy moze przerobka na 1.6 i nie przerabianie do wave a co za tym idzie uzywanie activate.iso...??

    Edit:

    czy moze czekac az wyjdzie inna wersja gry ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BITE_17

    BITE_17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jakim programem była nagrana gra ?
     
  4. v3rm1n

    v3rm1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1

    ImgBurn. Nagrywalem nim juz duzo plytek iakos wczesniej nie mialem takich problemow. Płytki to oczywiście Verbatimy DVD+DL
     
  5. japon25

    japon25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    215
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czym przerabiałeś obraz ?
     
  6. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    A może sam obraz jest uszkodzony ? Tak się czasami zdarza. Ściągnij inny i sprawdź.
     
  7. v3rm1n

    v3rm1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Obraz przerabialem 360 waves patcherem

    To jest jedyny obraz tej gry jaki wyszedł (premiera dopiero pojutrze) a nie widziałem postów na stronkach z torrentami ze kazdemu sie gra zawiesza :confused:
     
  8. BITE_17

    BITE_17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 21, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spróbuj nagrać CloneCD. Sam miałem podobny problem i pomogło.
     
  9. Bazajaytee

    Bazajaytee V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 19, 2009
    Posty:
    845
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    się znamy?
    poczekaj i ściągnij inną wersję obrazu i ewentualnie jak masz jeszcze ten obraz na dysku przeskanuj abgx360 tylko wyłącz w ustawieniach coś tam online, żeby nie naprawiało gry, bo ci z powrotem na wave 4 wskoczy
     
  10. Sonval

    Sonval Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na jakich płytach nagrywane ?
     
  11. CiSek

    CiSek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    stawiam na uszkodzony obraz jakby coś nie tak było z płytą to raczej by skakała non stop a nie zawieszała się nagle ;)
     
  12. v3rm1n

    v3rm1n Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 15, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Verbatimy :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum