1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawieszanie się konsoli podczas FNR4.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Jakub Jan Pajdzik, Lipiec 20, 2014.

  1. Jakub Jan Pajdzik

    Jakub Jan Pajdzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    Strzałeczka, a więc mój problem polega na tym że odpalam swoją konsolę X360, włączam jakąś gierkę i sobie normalnie gram. Jednakże konsola zawiesza się tylko podczas jednej gry - Fight Night Round 4 już na samym starcie gdy pokazuje się logo EA. Wtedy trzeba konsolę zresetować ale nadal dzieje się to samo. Co dziwne, przedtem takich nie miałem problemów, dopiero od wczoraj. Czy da się to jakoś naprawić? Płyta żadnych rys praktycznie nie mam, więc wykluczam to na starcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Konsola przerobiona czy grasz na oryginałach

    Wysłane z mojego Live With Walkman przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. dijemex

    dijemex Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 7, 2014
    Posty:
    206
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Lubaczów
    jeżeli nie masz gry na dysku to spróbuj ją tam zainstalować.
     
  5. Jakub Jan Pajdzik

    Jakub Jan Pajdzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    Konsola oryginalna, gram z płyty - zainstalowałem też na dysku.. no i pisałem z pomocą Microsoft.
    Prawdopodobnie rozwalił się dysk, gdyż gra działa bez zarzutów bez niego.
     
  6. Master50

    Master50 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 15, 2014
    Posty:
    234
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To masz zapewne bad sektory na dysku. Hd tune na pc sprawdz dysk.
     
  7. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
  8. Jakub Jan Pajdzik

    Jakub Jan Pajdzik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2014
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wroclaw, Poland, Poland
    Płyta jest w stanie idealnym - nie posiada żadnej rysy.
     
  9. Pablo693

    Pablo693 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2014
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Miasteczko Śląskie
    Może rzeczywiście jest to wina bad sektorów. Sprawdziłeś ? :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum