1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawieszanie sie konsoli przez dashboard

Temat na forum 'Oprogramowanie' rozpoczęty przez nexsus13, Grudzień 17, 2008.

  1. nexsus13

    nexsus13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam co mam teraz zrobić chodzi o to ze mam nowa konsole (nie z empiku oraz gry oryginalne bez skazy ani kurzu ) wszystko było oki gralo sie i nic nie sprawiało problemu az do czasu stwierdzenia ze wypróbuje sobie xboxlive no i sie zarejestrowałem miedzy czasie nastąpiła aktualizacja xboxa od tego momentu wszystko sie zrypalo konsola sie cały czas zawiesza tzn jak sie gra z 5 -15 min obojętne czy to gta czy pes czy inna gra zawieszanie jest spowodowane zmiana aktualizacji co mam zrobić żeby wróciły ustawienia i caly wygląd taki jak byl zanim połączyłem sie z tym cholernym xbxlive chodzi o to żeby sie przestał zawieszać wersja arcade bez dysku karta 256mb proszę o rady i pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    może to być zbliżający się rod. wiem że nowa ale nawet mercedesy się psują. a jeżeli nie przerabiałeś i jedziesz na oryginałach to dzwoń do m$: 008004411796
     
  4. nexsus13

    nexsus13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ta konsola ma 4 dni gry nowe i co juz sie zrypala wychodzi na to ze xbox to szmelc i niema sensu kupowac na innym forum napisano mi ze trzeba sie pogodzic z tym ze sie gry zacinaja , ludzie co jest ??
     
  5. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    powiedziałem że to MOŻE być zbliżający się rod a nie że tak jest na pewno. mi się gry nie zacinają, a skoro masz "nierozdziewiczoną" konsolę to dzwoń do m$
     
  6. Barteek10

    Barteek10 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem czemu mi także po tej aktualizacji zaczęła się zawieszać regulanie , jednak przed nią także się kilka razy zawiesiła . Wysłałem do M$ :)
     
  7. Tron

    Tron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wawa
    No tak, Xbox to szmelc bo dostałeś wadliwą jednostkę. Je*ać tysiące innych użytkowników którym wszystko sprawnie działa przypadających na ciebie jednego =D Jak masz NIEPRZEROBIONEGO to od takich spraw masz gwarancje ^^
     
  8. barandek

    barandek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hahaha, żeś podsumował ! Xbox to szmelc, ja nie wiem po co ty oddajesz za darmo kase m$...
     
  9. nexsus13

    nexsus13 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Trochę dziwne ze konsola nowa wszystko działa ,wypuszczają aktualizacje i prze nią później przestaje działać jak należy , jadę oddać do sklepu mam nadzieje ze nie będzie problemów z tym i kupie nowa na pewno nie będę miał zamiaru jej aktualizować żeby znowu były problemy ,a pyzatym jak dzwoniłem do m$ to kobieta mi powiedziała ze to jest nielegalne xboxlive i ze aktualizowałem wygladało jak by miala pretensje do mnie ze wszedlem na xboxlive wiec po co takie cos jest dostępne ??
     
  10. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jeżeli ma 4 dni to idź do sklepu, powinniu wymienić Tobie od ręki
     
  11. nico724

    nico724 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na pewno wymienią ją od ręki, ja kiedyś w Multi kupiłem PS2 slim (SCPH-70004) i laser padl po 2 dniach ^^ oczywiscie wymienili od reki a nawet dostalem gratis bo nie oddalem im adaptera SCART ale sie nie kapneli ;)
     
  12. Nefarod

    Nefarod Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 26, 2008
    Posty:
    305
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wieliczka
    Lol, chyba tylko zdziecinniałym fanboyom PS3, którzy takie herezje gadają. Do autora tematu - a czy z odłączonym livem dzieje się tak samo?
     
  13. zdisiu

    zdisiu Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam ten sa problem nowa konsola nowy dash i nowa gra gta iv.
    Konsole wiesza sie roznie po 5 min do 2 godzin gry pierw nie wczytują sie tekstury i slychac jak naped sie zatrzymuje po tym jesli stoje w miejscu to nic sie nie dzieje ale jak przejde kawalek dalej to sie zawiesza.
    Nie ma roznicy czy odaczonym liviem czy z nim.
    pozdro
     
  14. cuti

    cuti Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zdisiu,

    Mam dokładnie ten sam problem. Napisz proszę czy udało Ci się coś załatwić.

    Pozdrawiam,

    Wojtek
     
  15. mr19inches

    mr19inches Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo ten nowy dash to jakieś gówno może microsoft specjalnie wypuścił taką padakę żeby wymusić na posiadaczach arcade to żeby dokupowali dyski twarde. Co za gówno... :/
     
  16. sebool12

    sebool12 Guest

    zdisiu, cuti i mr19inches macie do konsoli dysk ??
     
  17. kmiler99999

    kmiler99999 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    62
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dysk nic nie pomaga na zawieszanie
     
  18. cage900

    cage900 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    188
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    porąbana sprawa, czy tos spotkał sie z tym problemem w konsoli wersji premium?
    paranoja bo dysk jest po to aby zgrywac na niego gry a zgrywac można przez nowy dashboard ale gdy go wgrasz to gry beda sie zacinac
     
  19. ciora

    ciora Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Starachowice
    Ja mam ten sam problem z arcade po 6 dniach oddalem na gwarancje ciekawe ile teraz bede czekał na konsole. Jeszcze sie dowiedzialem w sklepie ze mam tylko 1rok gwarancji to mnie zalamali teraz to sie zastanawiam czy tego nie sprzedac
     
  20. prezespl

    prezespl Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Też mam ten sam problem. I na dodatek jeszcze dźwięku nie mam. M$ niby ma łatkę wypuścić... Tylko nie wiadomo kiedy i czy na pewno wyjdzie... Jak się odda na gwarancje to oni to naprawia jak myślicie ?
     
  21. JohanDawid

    JohanDawid Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moj kumpel tak mial, oddał do sklepu po 3 dniach,wymienili na nową i wszystko śmiga jak tra lala :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum