1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawieszanie sie konsoli w trakcie gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tasior139, Marzec 10, 2014.

  1. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Witam mam taki problem a mianowicie podczas grania xbox sie zawiesza i nic nie mozna zrobic jedynie wylaczyc go,ale nie zawsze sie tak dziej np w jedna gre moge grac 3godz bez przerwy a w inna po chwili zwis i koniec. Byla w serwisie w 2009 co moze byc przyczyna?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Xbox fat premium?
    Pewnie kończy żywot pomału.
    RRoD nie występuje jeszcze?
     
  4. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Jaka płyta główna? Dlaczego była w serwisie? Masz przeróbkę? Jakie to gry?
     
  5. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Jest to fat,przeróbka lt.3.0 najgorzej jest w gta 5 ale i to pojawia sie na orginalych,nie wiem dlaczego byla w serwisie taka juz kupilem na naklejce z tylu pisze serwice date 2009,nie dostaje rroda.Konsola bez hdmi
     
  6. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Banalnie to zabrzmi, ale sprzedaj ją jaknajszybciej i kup jaspera bądź slima, bo będzie już tylko gorzej.
     
  7. DJ.Bart

    DJ.Bart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    428
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Tczew
    [​IMG]

    Opus to zabytek będzie rod na 99%
     
  8. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    to ile moge za nia wziasc
     
  9. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    koło 100 może 150zł
     
  10. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    A jak wymienię pastę to da to coś czy nic? Rozumiem ze on sie przegrzewa i dlatego sie zwiesza
     
  11. grochu41

    grochu41 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2012
    Posty:
    327
    Polubienia:
    24
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Czerwona Woda
    Nie zawiesza się od przegrzania. Zawiesza się dlatego, że procesor traci kontakt z płytą główną, co jest spowodowane zimnymi lutami i zmianami temperatur (wcale nie muszą być za wysokie). Zmień pastę i zobacz.
     
  12. Tasior139

    Tasior139 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2012
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tarnów
    Zmienilem pastę wyczyściłem cala płytę i lipa dalej to samo juz mam dosc tego trupa nie będę tracił pieniędzy na naprawe,jutro wsadzę ja w piekarnik padnie całkiem to padnie.
    A co ciekawe we fife13 mogę grac godzinami i się nawet nie przytnie,a np w gta 5 to po 5 min i kaplica
     
Wczytywanie...

Poleć forum