1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zawieszanie sie x-a przy zmianie profilu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez beatamycha, Luty 27, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    witam.
    Jeśli temat był już poruszany a ja go dubluje to przepraszam, ale nie znalazłam odp na mój problem na naszym forum.
    Mam taki problem, gdy próbuje zmienić profil z męża na mój to konsolka się zawiesza. Co tego może być powodem? Czego to są "oznaki", probowałam też edytować profil męza, i podczas edycji profilu xbox tez się wiesza.
    Konsolka z 2 tygodniowym rgh (jasper). Wiesza się od wczoraj, wcześniej nie było żadnego problemu.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Mam ten sam problem. Lecz na konsoli z RGH i zawiesza się tylko w FSD. I to tylko na tym jednym profilu,przenoszenie profilu na penka nic nie dało:p.
     
  4. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    Ma ktoś pomysł??
     
  5. paul323

    paul323 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 14, 2010
    Posty:
    73
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Małopolska
    w fsd pierwsze wyloguj się z jednego profilu a potem zaloguj się na swój
     
  6. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bez znaczenia jak zrobie. Widocznie profil wadliwy bo na innej konsoli to sam jest z mom profilem

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    A moze konsola uszkadza profil? Potem po zrzucie profil jest ok?

    Wysłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk
     
  8. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odzyskam z live profil i sprawdzę, bo konkretnie z tym profilem gdzie go włączę zwiesi konsole w FSD
     
  9. beatamycha

    beatamycha Banned

    Dołączył:
    Marzec 27, 2011
    Posty:
    79
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    w domu
    Jja nie mam możliwości sprawdzenia profilu na innej konsoli, konsolka przy każdej zmianie profilu na mój reaguje tak samo - zawiesza się. Nie mam już pomysłu ...
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    przesnieś na pendrive, jeśli to samo to go skasuj:)
     
  11. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Zmień freeboota na 14699, na nim wszystko działa. Takie objawy są na 14719, u mnie na żadnej konsoli nie szło wejść nawet w edycję avatara więcej to jakiś bug.

    Wysłane z mojego LG-P920 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum