1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawieszanie sie xa?Pomóżcie;/

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez juzexe, Listopad 14, 2008.

  1. juzexe

    juzexe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam mam problem takiego typu ze nie mam zadnych czerwonych diod bo niedawno odebralem z serwisu, problem polaga na tym ,ze wlaczam xa i po minucie mi sie zawiesza i nic nie da sie zrobic i jak z dysku odpalam gre to tez dzieje sie tak samo.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Zawieszanie sie xa?Pomóżcie;/

    W jakim serwisie to miałes? To , o czym ty mowisz to tez jest przerwanie połączenie miedzy motherboardem a GPU
     
  4. Michał01

    Michał01 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Odp: Zawieszanie sie xa?Pomóżcie;/

    pewnie Ci x-clampa zrobili ale nie jestem pewien :p
     
  5. juzexe

    juzexe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
  6. barandek

    barandek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Zawieszanie sie xa?Pomóżcie;/

    Ja tez u nich robilem, niestety musze powiedziec, ze zawiodlem sie.
    Zawiozlem im mojego xboxa premium. I mial on taki problem, ze wlasnie zacinal mu sie obraz.
    Mieli go rzekomo naprawic, ale powstaly u nich trzy diody, i stwierdzili iz nie umia go naprawic.
    I tak oto zostalem bez xboxa!

    Strzez sie swiecie serwisu-konsol.pl ::)

    Pozdrawiam
     
  7. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Odp: Zawieszanie sie xa?Pomóżcie;/

    Jak masz X-clampa , to dokrec sruby . Jak nie to wyslij im to z powrotem i powiedz zeby se to w **** wsadzili
     
  8. juzexe

    juzexe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odp: Zawieszanie sie xa?Pomóżcie;/

    niby jest gwarancja na to co zrobili i musze im teraz wyslasc jeszcze raz a jak nie zrobia to co chajs mi oddadza??Pisalem z tym gosciem i napisal mi ze zrobili mi tego X-clampa.
     
  9. barandek

    barandek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Odp: Zawieszanie sie xa?Pomóżcie;/

    Jak dla mnie to oni sa nieprofesjonalni, niby gwarancja, ktora nikogo nie obchodzi. W moim przypadku niby mialem miec gwarancje a nie dosc ze stracilem konsole, to jedyne co mi poradzili to sprzedac im za 200zl. :mad:

    Takze nie wiem, jezeli jestes z okolic Lublina to dzwon do nich i przyjedz i obgadaj powiedz ze konsola wedlug Ciebie nadal jest zepsuta, i niech Ci oddadza wartosc konsoli albo niech naprawia, ale tak zeby dzialala. 8)

    Pozdrawiam
     
  10. juzexe

    juzexe Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Odp: Zawieszanie sie xa?Pomóżcie;/

    problem jest w tym ze jestem z Łodzi;/
     
  11. siwiutki3

    siwiutki3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki malutki problem moze tu mi ktos poradzi ??!!z X kiedy gram w gta 4 wiesza mi się .Co jest dziwne konsole mam 4 dni nic nie było robione oczywiście grę mam oryginalna !!! W pierwszej chwili pomyślałem ze to gra !!! Wiec w akcie desperacji i chęci grania pobiegłem do sklepu i kupiłem nowa 2 grę !! konsola mi się dalej wiesza a ja mam 2 gry !!! Bo nie chciało mi sie powrotem biegać do sklepu !! Co mam zrobić oddać do reklamacji !!! A jak gram w inne gierki i raz możne 2 razy mi się zawiesiła ale jeszcze nie grałem więcej niz 2 godz !!! A nie wiem czy to ważne nie mam hd !! Czy to możne być przyczyna !!! A możne grzeje się chociaż sprawdzałem i dużej różnicy nie czułem w odruznienu do mojego laptopa który się bardzo grzeje.Wczoraj w nocy nie dawało mi to spokoju wrzuciłem cillina dirta chodziło nie wieszała sie a jak wrzuciłem nfs carbon po jakis 30 min z wiecha jedna w menu a druga na wyścigach czy możne być za to odpowiedzialna grafa czym więcej grafy tym szybszy zwis ??
     
  12. jacek1973

    jacek1973 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 29, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tak sie sklada ze mam osobiscie doczynienia z serwis-konsol.pl z Lublina i jestem bardzo zadowlony. Konsola objeta 3 miesieczna gwarancja i nawet po gwarancji reperuja za darmo, no to bez jaj ale zaden serwis tego nie oferuje. Druga sprawa dobrze wiemy ze xboxy padaja jak muchy i czasami nie wszystkie uda sie odrwatowac. Wiem co pisze bo sprowadzam hurtowo xboxy z niemiec i z anglii i zajmuje sie ich sprzedaza w sklepie w Warszawie. Obecnie wysylamy wszystkie do Serwisu Konsol z Lublina bo jako jedyni robia to szybko i solidnie. Mielismy doczyeniania z takimi serwisami jak Iksboks Serwis , Nexus i wiele innych - u nich czekalismy na konsole ok. 3 tygodnii i w 50% wracaly do nas nadal zepsute. A gdy przychodzilo do oddania konsoli na gwarancje to unikali kontaktu, wymijali sie w stylu ze konsola miala wczesniej 3 diody a teraz ma 2 i to nie ich wina. Smiech na sali.
     
  13. BoskiSqnJPL

    BoskiSqnJPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    68
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    łódź
    Hej ja tez jestem z lodzi polecam ci serwis na przybyszewskiego, I Na piotrkowskiej nie pamietam ile;/ Przerabialem tam swojego premium i dziala dobrze.

    Moim zdaniem tu nie chodzi o Serwis tylko o ludzi i i zapal do pracy
     
  14. anima

    anima Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tarnowitz
    Cudny przyklad krypto reklamy....
    oczywiscie moge sie myslic, ale jesli tak jest to chcialbym zebys podal namiary na ten sklep to sie sami przekonamy (userzy X360iso.org) czy mowisz prawde


     
  15. Orion66

    Orion66 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Panowie,

    A ja mam taki problem. Konsole mam od roku - gram sporadycznie. To wersja z poprawionym chłodzeniem - bodajże Falcon. Przerobiona od kilku miesięcy.

    Pare razy zdarzyło mi się że coś w konsoli niemiłosiernie hałasowało. Po kilkunastu dniach nagle wyskoczyły mi artefakty i zwis. Po kilku następnych dniach znowu 2 zwisy z artefaktami. Po tym fakcie popukałem w konsole, wyjąłem HDD i zamontowałem ponownie. Zacząłem grać i przez 2 godziny było ok.

    Suma summarum domyślam się że coś złego się szykuje. Może macie jakieś na to hipotezy? No i wolę już zapytać - znacie jakiś dobry serwis w Warszawie?
     
  16. konri976

    konri976 Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczytno
    ja to mogę powiedzieć że konsolę to najlepiej do m$ wysłać nawet za te 50 euro ale jak oni zrobią to nie ma ch... we wsi.
     
  17. calis

    calis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak miałeś zwisy i kwadraty a później po ponownym wpięciu dysku i poprawie kabli było ok to najpewniej miałeś jakiś problem z zasilaniem. Mi nawet RROD wyskoczył ale przepiąłem kable plus konsola w innym gniazdku i narazie wszystko ok.
     
  18. wujekzbys

    wujekzbys Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam elite 10 miechów i też się wiesza ale sporadycznie, raz-dwa na tydzień albo wcale. Zawiesi się w najmniej odpowiednim momencie, jak jestem w menu, oglądam film, słucham muzy, gram w singla czy na live zawiesi się i ma mnie w swojej elektronicznej dupie. Pomyślałem dobije bydle i śle na servis. W kocyki ją i jazda ale gdzie tam po kilku minutach obraz zgasł, dwie czerwone diody i stop. Myśle sobie nie daruje, rozebrałem i dogrzewanie suszarką do suszenia szpachli na samochodach, a ona nic dwie czerwone diody i lipa. To ja ją po złości gorącą do zamrażarki, równą godzinę i co podłączam i dalej chodzi skubana. Nie mogę jej zamęczyć tym sposobem. Gram dzisiaj na live z kumplami, prowadzę w rozgrywce i co, no zawiecha mało jej nie skopałem, ale myślę sobie będą znaki i lipa z gwary więc teraz wymyśliłem że zrobię zwarcie na procku i mam ją w dupie. Śle do BILA niech daje dobrą, a jak będzie zła to ten sam manewr i do BILA.
     
  19. Orion66

    Orion66 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 10, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No niestety ale znowu pojawiąją się zwisy. Tym razem bez szachownicy - po prostu zwisy. Co robić?

    Zna ktoś dobry serwis w Warszawie?
     
Wczytywanie...

Poleć forum