1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawieszanie się xboxa na ekranie startowym

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez BBBB, Grudzień 16, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. BBBB

    BBBB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    211
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Xbox zawiesza się na ekranie startowym, nie da się nic zrobić oprócz klikania rb i wchodzenia przez oryginalny dash do fsd. Da się jakoś przywrócić, żeby fsd włączało się automatycznie jak dawniej? Dysk oryginalny ms
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
  4. BBBB

    BBBB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    211
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    z fsd jest raczej wszystko dobrze, bo uruchamia się normalnie przez xexmenu, ustawiłem ścieżki w dashlaunch na to żeby się włączało fsd, ale dalej nic.
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    a masz plik launch.ini ?
    wejdź do fsd, połącz się z konsolą i sprawdź czy zapisało launch.ini - ja się z tym wczoraj mordowałem, przy wersji 3.10 nie zawsze zapisuje launch.ini (przynajmniej ja tak miałem)
     
    1 osoba to lubi.
  6. Shibby

    Shibby Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2008
    Posty:
    2051
    Polubienia:
    127
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miałem już przypadki gdzie FSD zwieszał konsole właśnie na logo.
     
  7. BBBB

    BBBB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    211
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Problem rozwiązany było tak jak mówił zonk
     
  8. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    kosz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum