1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zawieszenie x360 w grze forza motorsport3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez 65userow, Styczeń 23, 2010.

  1. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Gdy próbowałem odblokować osiągnięcie w forzie 100000 pkt driftu na jednym okrazeniu zaczely sie opoznienia. Gdy kliknolem na padzie przycisk to dopiero potem zareagowal. Tak po okolo 1 sekundzie. Ale to mniej wazne. Gdy wybralem w forzie w opcji Szybki wyscig to sie wzielo zawiesilo. Pad sie wylaczyl i nie mogl polaczyc sie potem z konsola. Na tv byl samo biale tlo w lewym gornym rogu bylo logo forzy 3. Muzyka grala normalnie. Gre mialem zainstalowana na dysku to ja usunolem. Na jedno uruchomienie problem zniknol. Plyta ma jedna ryske wiec watpie zeby to byla wina plyty. Na dysku jest 73gb wolnego miejsca. Wiec co moge zrobic? Tylko w tej grze tak sie dzieje. Poza tym sa tutaj latwe osiagniecia.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MaciekPRO

    MaciekPRO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    230
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    To jest oryginalna gra?
     
  4. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  5. Stopa

    Stopa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No to wymieniamy
    -płyta kiepska
    -mogłeś źle nagrać
    -zła kopia gry
    -wszystko co powyżej
    -nic z powyższych

    Najlepiej nagraj jeszcze raz, i sprawdz co się stanie. A jak inne gry? Tez sie zacinają? Jezeli tak to wina konsoli, jezeli nie to wina kopii.
     
  6. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dobra. Nagralem jeszcze raz. Okazalo sie ze rog plyty sie rozwalil. THX za Help


    Pozdro
     
  7. maciekww28

    maciekww28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    388
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    a co jesli gra zawiesza sie na nieprzerobionym ixie- odpalana z dysku. xbox to jasper, kupiony 6 mies temu. wyscig z czasem- obojetna trasa i auto zaczyna wczytywac i zwiecha. plyta z gra lustro. inne chodza bez problemow- zarowno z plyty jak i z dysku
     
  8. livingfear

    livingfear Guest

    Spróbuj jeszcze raz zainstalować na dysku twardym.
     
  9. fifty

    fifty Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Inowrocław
    nagrywajcie gry na verbatimach nie ja jakiś płytach za 2zł dobra rada
     
Wczytywanie...

Poleć forum