1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zbanowana konsola...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CFCKoniu, Październik 9, 2010.

  1. CFCKoniu

    CFCKoniu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam.

    Mam pytanie.

    Posiadam konsole xbox360 premium (przerobioną) z hdd 20gb i czy jak ją podłącze do neta to jak mi zbanują to na tym dysku będę mógł dalej zapisy robić itp.?

    Bardzo mi zależy na tej informacji.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Zapisy stanu gry tak ale gier nie będziesz mógł instalować.
     
  4. xbox4life

    xbox4life Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak dostaniesz bana na dysk to tylko sejvy, ale jest opcja odbanowania dysku na allegro chyba za jakieś 100-200 zł.
     
  5. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Ale jak masz najnowszy dashboard to można na zbanowanej instalować gry.
     
  6. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    jak to nie M$ już nie banuje HDD tylko gra na live
    czylio wszsytko offline
     
  7. CFCKoniu

    CFCKoniu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli jak mi zbanują to ten sam dysk i ta sama konsola dalej będzie działać tylko offline?
    Nie będę musiał zmieniać hdd aby zapisy mieć itp.?
     
  8. dawidek295

    dawidek295 Xbox One Xbox One

    Dołączył:
    Maj 2, 2010
    Posty:
    1471
    Polubienia:
    43
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    SW
    zbanują ci konto na xbla czyli nie bedziesz m iał nata w xboxie;))
     
  9. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    1.tak
    2.nie.
     
  10. CFCKoniu

    CFCKoniu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli mogę zaryzykować w sumie zaryzykować i spróbować podłączyć xboxa do neta i jak coś to tylko wgrać nowego dasha później?
     
  11. MrKilljoy

    MrKilljoy Liga XboxForum.pl Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wlkp
    To ci nic nie da, MS sobie "zapisze twoja konsole" i przy najblizszej fali bedziesz mial bana.
     
  12. SeDaN

    SeDaN Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Chrostkowo Nowe
    Możesz zaryzykować. Ale najpierw bym radził wgrać dasha żebyś potem się nie bawił.
     
  13. CFCKoniu

    CFCKoniu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ale czy mogę już na najnowszym dashu grać online?
    I czy jak dostane bana to będę miał problemy z aktualizacją dasha?
     
  14. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Jeśli teraz masz starszą wersje dasha to przy podłączeniu do xbl i tak wymusi na tobie aktualizacja. Jeśli dostaniesz bana to nie będziesz miał problemu z aktualizacją bo można ją przeprowadzić z płyty lub pendriva
     
  15. leksior

    leksior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    wystarczyło PRZECZYTAĆ PODWIESZONEGO POSTA!!! FAQ BAN
     
  16. CFCKoniu

    CFCKoniu Banned

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dzieki... Już wszystko wiem.
     
Wczytywanie...

Poleć forum