1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zbugowany achiv

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Mnih, Luty 28, 2011.

  1. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    witam, dzisiaj podczas odpalania L4D wyskoczył mi achievment polegający na zabicu poprzez rzut samochodem 20 ocalałych grając Tankiem w jakiejśtam kampanii (nie w podstawce gry). nigdy nie grałem Tankiem, nie rzucałem samochodami ani nawet nie mam tego dodatku z tą kampanią. Achiv zaliczył się sam i 20 gs dodało się do konta. strasznie mnie to irytuje, gdyż teraz liczba moich GS nie jest wiarygodna.. miał ktoś tak kiedyś? czy jest jakiś sposób, aby tego achieva się pozbyc? pewnie nie..
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Nie ma. Dzwoń do MS ,że ci achivy same wpadają a nie chcesz :/
     
  4. GamBeaT

    GamBeaT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2009
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milanówek
    No liczba Gscore dziwna, bo nigdzie nie ma achi za 1G, a tego achieva o którym mówisz, na liście zdobytych w L4D nie masz oO
     
  5. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nie ma go bo nie mialem podpiętej konsoli do neta od jakiegoś czasu, jak podepnę, to się zaktualizuje. achiv wpadł sam przy loadingu gry :/
     
  6. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    up, nikt tak nigdy nie miał? to niemożliwe, żebym był jedyny na tym forum..
     
  7. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    Mi ostatnio wskoczyło osiągnięcie z CoD WAW, polegające na zabiciu gen. Amsela z pistoletu w misji Vendeta. Szczegół że generała nie trafiłem, zapisałem grę strzeliłem tak na próbę (chyba w ścianę), osiągnięcie przyznano. Dziwne ale ok już mnie zaczął ten achivment strasznie męczyć.
     
  8. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    a w jakim momencie pojawiło się info o achivie? bo mi wywaliło podczas loadingu gry..
     
  9. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    zapisałem stan gry, zacząłem od nowa i osiągnięcie wskoczyło, w zasadzie nawet w pierwszej chwili nie pomyślałem ze to achiv, myślałem że znajomy na live się pojawił
     
  10. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    dzisiaj podczas włączania L4D pierwszy raz od ponad 2 tygodni, przy loadingu znów wyskoczył achiv.. tym razem rzekomo przekazałem 10 ocalałym środki przeciwbólowe... zaczyna mnie to wkur..zac, co radzicie?
     
  11. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    moze ta gra ma spozniony zaplon ze tak powiem, zrobiles acziwa jakis czas temu a dopiero teraz ci wszedl ?
     
  12. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wiesz twój GS jest całkowicie wiarygodny , gdyż nie ma problemu, żeby to był twój pierwszy achiv w grze (jest to możliwe). Ja kiedyś jak robiłem achiv w force unleashed żeby zabić 100 osób aerial combo , dostałem za zabićie 100 saberthrowem, a tej mocy w ogóle nie używałem. Achivy czasem mają problem i się ładują podczas bootowania. Np. w bully żaden fabularny achiv nei wskakuje od razu , trzeba wyjść to menu i załadować grę, bo gra tylko podczas loadingu to sprawdza. L4d dostawałem tylko zasłużone achivy od razu kiedy je zrobiłem, to tak na marginesie.
     
  13. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    to, że spóźniony zapłon odpada, bo pierwszy z dwóch zbugowanych achivów polegał na rzucaniu samochodami Tankiem, a ja nigdy nim nie grałem
     
  14. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Zwykły bug i tyle :p
     
  15. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    twoj post na prawde wiele wnosi.
     
  16. norbert910

    norbert910 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2010
    Posty:
    486
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ej, a ja w AC:BH mam problem z achivem bo miałem zabić 2 strażników korzystając ze spadochronu. Ok... zrobiłem to ale achiva nie dostałem. Jest szansa, że później się pojawi?
     
  17. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    No bo co ma wnosić - zwykły bug - martwisz się o to jak babcie o spowiedź w każdy pierwszy piątek :)
     
  18. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Baaardzo mała.
     
  19. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    nie, zwykły bug jest wtedy gdy wtopię się w tekstury, gdy pociski w magazynku się nie kończą, gdy po zabiciu gościa ten odlatuje w kosmos. to nie jest zwykły bug. skończ pisac w tym temacie, znajdz sobie inne do nabijania postów
     
  20. Dogg

    Dogg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2010
    Posty:
    485
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Myślę że powinieneś - tak jak ktoś wyżej napisał - zadzwonić na infolinię Microsoftu i ich o tym poinformować, bo jeszcze Ci bana dadzą za czitowanie w Aczikach, a wtedy jeszcze więcej się nadzwonisz.
     
  21. Duster1

    Duster1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 7, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jezu...Po co ta panika. Żadnego bana nie będzie. Jak dostanę achiv za skończenie tutoriala w jego trakcie , to też mam dzwonić do m$? Jakby to jeszcze było coś w stylu np zabicia 100000000 kolesi online , to można by się pospinać, porobić panikę i dzwonić. Założę się, że rozmowa na infolinii wyglądała by jakoś tak:

    Dzień dobry, tu infolinia bla bla bla
    - Witam. Dostałem dzisiaj achiva, chociaż na niego nie zasłużyłem.
    -.......no i?
    :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum