1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zczytanie klucza Dvd Liteon - problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez guguś, Sierpień 25, 2012.

  1. guguś

    guguś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam ponownie,
    Widzę, że świetna pomoc tutaj jest więc skorzystam ponownie.
    Otóż kupiłem córce zbanowanego xbox'a 360 w wersji elite z dyskiem 120 gb.
    Nie jest przerobiony, bo nie czyta kopii zapasowych.
    Napęd to Lite-on i próbowałem wczoraj zczytać klucz i nie mogę.
    Zrobiłem takie coś z igłą i dotykam tego punktu i nic.
    Cały czas miałem Phat Failed.
    Zdecydowałem się na zakup Ck3 mini, tylko pewnie do tego jeszcze probe 3 będzie trzeba dokupić. Nie wiem czy potrzebnie to kupiłem.
    I tutaj pojawia się pytanie:
    Jak zczytać klucz z tego Lite-on również wersja 74850c?
    Czy istnieje jakaś inna metoda bez ingerencji w płytkę dvd oraz jungleflashera?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Wystarczyło kupić usbprobe i przyłożyć do mpx01.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Musisz stworzyć igłę PMT HACK przerwa na kablu, lub z kondensatorem. Jest temat pmt hack tam masz rozwiązanie. Winą zapewne ponosi kontroler więc jeśli nie odczyta ci dalej zrezygnuj oddaj komuś lub zakup via 6421A/ usbpro
     
    1 osoba to lubi.
  5. guguś

    guguś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Fajnie, tylko skąd ja mogłem o tym wiedzieć. Szukałem wszędzie i nic nie było na temat UsbProbe.
     
  6. guguś

    guguś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Muszę sam to zrobić, w Irlandii Północnej nie ma kto tego wykonać.
    Masz jakiś obrazek lub schemat ale bez tych kondensatorów.
    Zrobiłem jeden kabel podpinany pod sata w kompie ale nadal mi nie zczytywał klucza.
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  8. guguś

    guguś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28136
    Polubienia:
    3219
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Co się nie da?
    Tylko licz się z tym, że schemat wtyczek jest od strony wtyczek a nie przewodów...
     
    1 osoba to lubi.
  10. tel

    tel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    1051
    Polubienia:
    134
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Da się :) ten schemat jest jak najbardziej prawidłowy.
     
  11. guguś

    guguś Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2012
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie nie działa i wyskakuje komunikat : Device not detected.
    Ściąłem kabel od dvd w 2 miejscach i nie mogę zrobić.
    Nic, poczekam na ten ck3 mini i dokupie probe 3 może coś się da zrobić wtedy.
     
  12. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43

    Wszystko jest ok tylko nie możesz sobie z tym poradzić :-D
    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum