1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zczytanie klucza w dosflashu Liteon

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez BROLY, Październik 15, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Witam.Mam pytanie jak zgrać klucz napędu w dosflashu ?posiadam usb probe v3 od kolegi z forum.
    Z benq sobie poradzilem ale z tym litkiem nawet nie wiem jak sie za to zabrac.
    Na windowsie tego nie zrobie bo nie mam via i komputer sie zawiesza.Pozdro
    Z góry dzięki za pomoc.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Właśnie chodzi o to, że nie musisz mieć via bo z via sa problemy
    Jeśli ci się wiesza to wepnij w inne sata. Podepnij napęd na włączonym windowsie. Jeśli tak robisz to wyłącz wszystko i podłącz na wyłączonym kompie. Później włączasz zasilanie do napędu i kompa
     
  4. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    jak robię na włączonym kompie to się zawiesza i tylko restart pomaga a jak próbuje przy wyłączonym podpiąć to przy wczytywaniu windowsa komputer sie zawiesza i znowu tylko restart pomaga i tak w kółko.Myślałem nad dosflashem ponieważ tak postąpiłem z benq ale tam sprawa byla przynajmniej jak dla mnie dużo łatwiejsza.Chyba że macie jeszcze jakieś pomysły.Czytałem też że trzeba wyłączyć RAID w biosie ale jak to zrobię to w ogole dysku mi nie czyta.
     
  5. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wejdz w menadzer urzadzen....wyłącz scsi/raid....
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum