1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zczytanie kluczu z napędu.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dervyx, Maj 3, 2011.

  1. Dervyx

    Dervyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Około rok temu koleś przerabiał mi xboxa 360, flash LT. Niestety po jakimś czasie od przerobienia poprosiłem go o klucz napędu, niestety już go nie miał. Teraz dowiedziałem się że niedługo wychodzi ten nowy dash który restockuje napęd. Chciałbym przerobić na LT 2.0 kiedy ten flash już wyjdzie i potrzeba mi klucza napędu. Jakich narzędzi potrzebuję do zrobienia tego, i czy istnieje ryzyko 'uwalenia' czegos w konsoli ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  4. Dervyx

    Dervyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    niestety w przypadku lt potrzeba narzedzi do odczytu klucza......pmt hack albo mra hack....
     
  6. Dervyx

    Dervyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A czy jest to trudne ? :D I najważniejsze czy istnieje ryzyko zepsucia konsoli jeżeli mam probe v3 ?
     
  7. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    heh masz probe v3 a nie wiesz jak klucz wydobyc??? to po co kupiłes....
     
  8. Dervyx

    Dervyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  9. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  10. Dervyx

    Dervyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    tak wiem że potrzeba kontrolera sata i komputera... ale chciałbym się dowiedzieć czy ta probe jest wystarczająca + czy istnieje duże/małe prawdopodobieństwo zepsucia konsoli ?
     
  11. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    ryzyko zawsze istnieje ale jak się obryjesz to bedzie dobrze
     
  12. Dervyx

    Dervyx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2011
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum