1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zczytywanie klucza z napedu liteon DG-16D2S

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez szczepan997, Maj 25, 2012.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    czemu jungleflasher nie wykrywa mi napedu chociaz mam go podlaczonego do portu sata w komputerze?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Widocznie,nie jest kompatybilny. Mozesz sprobowac wykryc np nagrywarke odlaczyc ten sata wpac do napedu xbox i odswiezc w jungle

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  4. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    wykrywa naped ktory jest w komputerze i 2 dyski, a tego nie
     
  5. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    jak ciupałem na pc bez usbpro to mi tylko komp raz napęd widział po włączeniu JF, za każdym razem jak jf się zwiesił musiałem na nowo pc włączać zeby wykrył :D
     
  6. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    podlaczylem bialy kabel do konsoli czyli zasilanie a sata do kompa i JF wykryl naped od razu a jak podlaczam zasilanie do probe to nie wykrywa.
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Podlaczyles probe do prądu? Usb czy na co tam masz hehe. Dobrze wtyczka wsadzona

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
  8. szczepan997

    szczepan997 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    182
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    zle mialem podlaczone zasilanie od napedu do probe i teraz jak proboje juz wyciagnac ten klucz to po chwili wyskakuje phatkey failed.
     
  9. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    napisz jaki kontroler i co dokładnie robisz
     
  10. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Jak działa w knsoli to sprawny, przeczytaj tutorial prEd kolejnym postem

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum