1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zczytywanie klucza z napedu

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Triszu, Styczeń 21, 2011.

  1. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam następujący problem Mój napęd to Litek niby wersja fw: 74850c z dec. 2008 a dlaczego niby ? A no właśnie dzisija postanowiłem go przerobić podłączyłem ck3 pro i probe 2.1 pod kompa przytyka probe do r 707 i nic świeci się tylko stanby serial już nie. W JF pokazuje mi ze napęd to 83850 złapałem zdziwko ale luz wiec próbuje metodę LO83info 1 krok z wysunięta tacka do polowy działa potem gdy trzeba wysunąć cała chwile myśli i za chwile wyskakuje "extraction aborted!". przeglądałem log i znalazłem takie coś
    Czy to oznacza że ktoś po prostu włożył napęd do innej obudowy i jest to litek V2 i wymaga ciecia ścieżek czy po prostu ja coś źle robię ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    może uwalił v1 i włozyl v2 z kluczem z v1..........
     
  4. Triszu

    Triszu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już nie aktualne poradziłem sobie z problemem probe wcale nie był potrzebny ruszyło metoda LO83info wszystko skopiował jak należy po prostu źle przeczytałem instrukcje i zamiast włączyć z pól otwartym napędem miałem ciągle włączony i dlatego błędami sypało ;]
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    aha ale swoją droga to też dziwne że akurat tak wykryło hehe
     
Wczytywanie...

Poleć forum