1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zdjecia menu ustawien konsoli z kablem hdmi

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez seerax, Lipiec 27, 2010.

  1. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    czy moglby ktos zrobic mi zdjecie jak wyglada menu ustawien obrazu hd z podlaczonym kablem hdmi? bardzo mi na tym zalezy, zdjecia byle jakie moga byc robione komorka obojetnie jakiej jakosci zeby tylko napisy bylo jakos widac.

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Sprawdź na YouTube pod Xbox 360 Display Setting tam powinieneś wszystko pojąć.
     
  4. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Jeśli masz jeszcze ten problem z podłączeniem X360 przez HDMI do Twojego TV , to opiszę Ci jak ,, na ślepo'' trafisz do ustawień HDMI.
    Czekasz aż Xbox się włączy i zaloguje do profilu. Następnie naciskasz 2 razy RB , następnie 4 razy przycisk A i już jesteś w menu wyboru rozdzielczości HDMI. Masz tam 4 pozycje do wyboru , od góry:
    - ustawienie optymalne
    - 720p
    - 1080i
    - 1080p
    jeśli TV pokazuje , że jest brak sygnału HDMI , możliwe że nie obsługuje trybu 1080p , który może być ustawiony jako domyślny. Wybierz któryś wyżej i poczekaj , może coś się wyświetli , każdy wybór będziesz musiał potwierdzić wciskając przycisk A.
     
  5. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podepnę się do tematu. Jeżeli będzie brak sygnału to do jakiej rozdzielczosci powróci telewizor ?
     
  6. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Do tej co ustawiłeś wcześniej, lub domyślnej , pewno 720p.
     

Wczytywanie...

Poleć forum