1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zdjecia menu ustawien konsoli z kablem hdmi

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez seerax, Lipiec 27, 2010.

  1. seerax

    seerax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 15, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    witam
    czy moglby ktos zrobic mi zdjecie jak wyglada menu ustawien obrazu hd z podlaczonym kablem hdmi? bardzo mi na tym zalezy, zdjecia byle jakie moga byc robione komorka obojetnie jakiej jakosci zeby tylko napisy bylo jakos widac.

    pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Sprawdź na YouTube pod Xbox 360 Display Setting tam powinieneś wszystko pojąć.
     
  4. sid2007

    sid2007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2009
    Posty:
    1685
    Polubienia:
    23
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Radom
    Jeśli masz jeszcze ten problem z podłączeniem X360 przez HDMI do Twojego TV , to opiszę Ci jak ,, na ślepo'' trafisz do ustawień HDMI.
    Czekasz aż Xbox się włączy i zaloguje do profilu. Następnie naciskasz 2 razy RB , następnie 4 razy przycisk A i już jesteś w menu wyboru rozdzielczości HDMI. Masz tam 4 pozycje do wyboru , od góry:
    - ustawienie optymalne
    - 720p
    - 1080i
    - 1080p
    jeśli TV pokazuje , że jest brak sygnału HDMI , możliwe że nie obsługuje trybu 1080p , który może być ustawiony jako domyślny. Wybierz któryś wyżej i poczekaj , może coś się wyświetli , każdy wybór będziesz musiał potwierdzić wciskając przycisk A.
     
  5. Kubiak007

    Kubiak007 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2010
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Podepnę się do tematu. Jeżeli będzie brak sygnału to do jakiej rozdzielczosci powróci telewizor ?
     
  6. Apacer

    Apacer Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 16, 2008
    Posty:
    897
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polkowice
    Do tej co ustawiłeś wcześniej, lub domyślnej , pewno 720p.
     
Wczytywanie...

Poleć forum