1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zdjęcie CPU i GPU

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez borciuh, Kwiecień 9, 2010.

  1. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    Witam, mam problem ze zdjęciem Radiatorw, mam pzte falcona i nie wiem jak zdjąć te "X" blaszane (X clapms bodajże)od spodu, na youtube widziałem że facet miał taki śróbokręt z haczykiem na końcu lecz ja takiego nie posiadam i czym mam takto zrobić to ?, i czy jeśli bedzie konieczność podważania to czy moge jakby zparzeć ten "przyrząd" którego mam użyć o płyte główną ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. lolpen

    lolpen Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nadarzyn/Warszawa
    Ja to zrobiłem śrubokrętem... Naciskalem, podważałem, podnosiłem itd jeden z końców, to wyskoczył przeciwległy :D W poradniku na forum o naprawie rroda bodajże jest kilka filmików
     
  4. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Bierzesz dość duży płaski śrubokręt i wkładasz w te takie zagięcie (nie tam pomiędzy tego X a płytę) wkładasz i przekręcasz śrubokręt do góry z całej siły i odskakuje :). Jak dla mnie to sto razy trudniejsze jest założenie tego szitu.
     
  5. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
  6. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Jak nie bedzie pasowac to bedziesz musial wywiercic w nim dziury na sruby m5
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    nie będzie pasować
     
  8. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
  9. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    zmieniłem tę paste ale teraz konsola chodzi jak suszarka, pochodziła może z 2min i ją wyłączyłem, zamało pasty dałem? czy może jakaś shitowa jest czy po wymianie on tak ma chodzic przez jakis czas ?
     
  10. mistrzmtb

    mistrzmtb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    726
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Gora
    Chyba za mało dałeś, albo za dużo. Bo powinna chodzić normalnie.
     
  11. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    wymieniłem paste drugi raz i jest ok. ale teraz mam proble bo mi nowe gry nie działają, robiłem update przez liva i nie mam avatarów, nagrałem update 2 razy na plyte i nic pisze ze dysk z danymi i to wszystko. a z pendriva nie próbuje bo zawsze mam e71, więc jak mam wgrać tego update, bo był on robiony z konsoli kolegi ale z moim dyskiem ale mysle ze to nie ma różnicy, a sam się nie podepne bo mam flasha i nie chce dostać bana
     
  12. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    no właśnie z pustym pendrivem tylko z update'em w środku sformatowanym w facie 32 wyskakuje mi e71, próbowałem pendrive 1gb kingstone 4gb pqi, i 4gb jakis taki tak od ery ;D pewnie to zadna różnia ale i tak nie działa
     
  13. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Bo ty nie to masz nagrac na pendrive/płytę tylko same avatary:p

    http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate_9199.zip

    Na płyke zmień tylko nazwę $SystemUpdate i ma byc tylko 1 folder, a w nim pliki
     
Wczytywanie...

Poleć forum