1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zdjęcie limitu 30ms(tylko na złamane konsole)

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Rumc4js, Lipiec 12, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Rumc4js

    Rumc4js Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Józefów
    Przełomowy patch, który pozwala grać już na większe odległości, ale tylko dla osób posiadających jtag itp. link do opisu patcha:
    http://xbins.org/nfo.php?file=xboxnfo1854.nfo

    P.S. Mam nadzieję, że wielu osobom to pomoże(szczególnie tym co mają kiepskie neo)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grzesiek96

    Grzesiek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Szczecin
    Trochę nie rozumiem... Dało by się przetłumaczyć? Gdzie trzeba mieć tego DashLaunchera?
     
  4. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
  5. Jablo33

    Jablo33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 21, 2010
    Posty:
    313
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław # Xbox Live ;d
    Ale gdzie trzeba? :D
     
  6. D@niel808

    D@niel808 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Lubin
    No właśnie gdzie trzeba?
    Bo bym sobie pograł przez xlinka.
     
  7. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    warto się w to bawić? ktoś sprawdzał?
     
  8. Paso_holik

    Paso_holik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    178
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jeśli ktoś ma jtaga i chce pograć to jak najbardziej. Bo np. dla MW2 w sumie to najwięcej graczy jest w anglii ale tam pingi są słabe i problem z podłączeniem do hosta.
     
  9. zatobajestbrat

    zatobajestbrat Banned

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2010
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. Zwierzakdc

    Zwierzakdc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Uprzejmie proszę o tutorial jak zainstalować patcha lub porady jak go uruchomić za pomocą XBR3 + Freestyle dash 1.20.
     
  11. bbkingt800

    bbkingt800 Banned

    Dołączył:
    Październik 13, 2009
    Posty:
    78
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, chciałem się zapytać czy ten patch działa na xbr3 czy trzeba mieć koniecznie freeboota? Bardzo proszę o odpowiedź?
     
  12. Zwierzakdc

    Zwierzakdc Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2008
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam zainstalowanego freeBOOT 0.032 i teraz interesuje mnie jak zainstalować dash launch 1.0 z łatką na ping.
     
  13. KeNq

    KeNq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    blagam, przetlumaczcie to... ja nic zupelnie z tego nie rozumiem... nie chodzi mi o tlumaczenie z angielskiego na polski tylko o to co to wogole jest to freebot itp itd... wogole o co chodzi z ta przerobka, trzeba rozkrecac konsole?
     
  14. bastek16

    bastek16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2009
    Posty:
    194
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bochnia
    KeNq zapomnij o tym
     
  15. zlyczarny

    zlyczarny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    czy ktoś ogarnięty w temacie mógłby na pw wysłać nr gadu, ponieważ chcę wgrać sobie ten patch ale mam kilka pytań odnośnie zrobienia tego oraz dash launcha.
     
  16. MrCrowley

    MrCrowley Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a juz myslalem ze mnie to uratuje:/
     
  17. i.T

    i.T Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2010
    Posty:
    338
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ciekawe czy istnieje chociaż cień szansy, że powstanie taki patch na konsolach bez JTag
     
  18. Neski

    Neski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 4, 2011
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    tego nikt nie wie :)
    póki co patch to grzebanie w ustawieniach wewnętrznych konsoli a jak wiadomo MS zabrania tego. Właśnie przez granie na xlinku wprowadzili tego "patcha" na 30s co by nie grać nielegalnie. Bez Jtag'u ciężko może być
     
  19. jacusiekk

    jacusiekk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2010
    Posty:
    93
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zielona Góra
    ktos ogarniety moze pomoc w zainstalowaniu tego? :D
     
  20. zlyczarny

    zlyczarny Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    mając jtaga wystarczy zainstalować dashlauncha najlepiej najnowszego i włączyć opcje omijanie limitu i tyle, w pliki readme z dashlaunchem jest opisane wszystko
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum