1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zdjęcie przerobki i granie na xbox live

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Border, Czerwiec 9, 2012.

  1. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, czy jakbym wgral najnowszego dasha na mojego xboxa i wywalilo by mi lt 2.0 to moglbym sie bezpiecznie zalogowac na xbox live, czy nie bardzo?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nie bardzo! Konsola zapewne(99%)zostanie oflagowana i jak podłączysz to z góry banik.
     
    1 osoba to lubi.
  4. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Miałem ten sam problem :<WIęc sprzedałem mojego FATA z przeróbką i kupiłem dziś Slima do xbl od kolegi :>
     
    1 osoba to lubi.
  5. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba tez tak zrobie kupie jakiegos innego xboxa. Oplaca sie kupic falcona, bo moj to xenon wiec zaniedlugo rrod moze wyskoczyc?
     
  6. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  7. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    tylko ja tak do 600zl mam ograniczenie wiec nie wiem czy starczy na jaspera jakiegos no i z dyskiem bym chcial wiec wersja arcade odpada raczej :p
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    wgraj najpierw oryginalny soft do napędu potem zrob aktualke dasha i zapraszam na live, jak dostaniesz bana to wtedy konsole na handel i kupić slimke
     
  9. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    chyba sprzedam ta co mam i kupie elite bo do 500zl mozna kupic ;D
     
  10. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
  11. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak znajdziesz mi slima za 500zl z dyskiem to bedziesz moim bogiem ;]
     
  12. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    heh to dołoż te pare groszy, teraz lato to mozna konsole mozna tanio znaleźć
     
  13. tobi123

    tobi123 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    115
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Kupiłem za 550 zł ale używkę :)
     
  14. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Kup Jasperka, jest dobry mało zawodny i tani! A jeśli będziesz mógł to i kilka gierek wytargujesz! Takie jest moje zdanie, ja kupiłem slimke bo miałem do kolegi pare kroków.Chyba, że znajdziesz slima, to jest o milion razy cichszy i warty polecenia!
     
  15. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    ja chcialbym elite bo prawie wszystkie maja jaspera, sa tanie i maja dysk 120gb ktory mi w zupelnosci wystarcza to jak chodzi mi nie przeszkadza tzn glosnosc bo jak sie zainstaluje gre na dysku to xbox cicho przeciez chodzi nie potrzeba mi slimki wiec :D
     
  16. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Więc nic tylko kupuj, a może spotkamy się na live :>
     
  17. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Ta konsola się jeszcze nie zepsuła, więc warto wykorzystać jej potencjał. Jakiego masz Dash'a? Możesz wgrać OFW ręcznie i grać online. Nie powinieneś dostać bana w najbliższym czasie.
     
  18. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no nie wiem wolalbym ja sprzedac i kupic lepszego xboxa bo nie wiem ile mi ten jeszcze pociagnie, niby byl w MS serwisowany w 2009 roku
     
  19. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Jeśli tak, to sprzedaj go i kup Elite Jasper'a albo Slima, jeśli budżet pozwoli.
     
  20. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wlasnie taki mam zamiar ;D. A czy mozna na multi grac na uzywanych grach czy trzeba nowe kupowac?
     
  21. Mama123

    Mama123 Banned

    Dołączył:
    Maj 19, 2012
    Posty:
    117
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wałbrzych
    Zazwyczaj można na używkach...Niestety EA wprowadziło te swoje "Online Pass" który można wykorzystać tylko raz...Wiec używki owszem, ale nie od EA.
     
Wczytywanie...

Poleć forum