1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zdrapki 48h w Empiku

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez dziend0bry, Listopad 12, 2010.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Wychodzi na to, ze zdrapki 48godzinne będą sprzedawane w EMPiKu. Czyli są legalne?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No a nie są?? Czyli nielegalne kody 48h są w gow 2 ;D A tak ogólnie kod 48h z gearsów nie działa a mapy tak...Bez sensu...
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Sprzedaz tych kodow z generowania jest nielegalna.
     
  5. dawid813

    dawid813 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    275
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Polska
  6. Warmin

    Warmin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2010
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Legnica
    on napisał, że:
    "Tak, jak najbardziej, salony EMPiKu oraz autoryzowani sprzedawcy beda mogli sprzedac Panu karty zdrapki." nie określił dokładnie, że zdrapki 48 godzinne

    temat nie nadaje się do aktualności
     
  7. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    Tak, ale uzytkownik, ktory pisal mial na mysli zdrapki (przeczytaj 1 pytanie) Gdy uzyskal odpowiedz, dal 'odpowiedz' i wiadomosc o tresci,czy zdrapki 48godzinne beda sprzedawane w Polsce, pan Grzegorz odpowiedzial, ze tak.
     
  8. Michalak1111

    Michalak1111 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2010
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No nie ,a ja mam jeszcze tyle kodów.
     
  9. Mnih

    Mnih XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2009
    Posty:
    2808
    Polubienia:
    205
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Bydgoszcz
    fajnie by było, jakby sprzedawali je w empiku, ale znając empik to kosztowałyby 5 zł
     
  10. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    zgadzam sie z Mnihem.
    To sa polskie realia...
     
  11. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Tak samo myślałem, że w empiku będą chcieli za koda z 5zł jak nie lepiej. a chłopaki wytłumaczcie mi jedno, bo nie jestem na bieżąco w temacie, rozumiem że triale z allegro na PL nie działają to ok, a jak jest z allegrowymi kodami na 1miech,3miech 12miech itp? Działają one na PL Live?
     
  12. SaintaSPL

    SaintaSPL Banned

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sandomierz
    No fajnie zdrapki 48h nie działają.... na pl tylko tak? czyli jak zmienie znow na uk to beda dzialac tak?
     
  13. cela

    cela Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zmieniać region można raz na rok.
     
  14. SaintaSPL

    SaintaSPL Banned

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    102
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Sandomierz
  15. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    W innych tematach piszą,że normalnie działają na uk na miesiąc itd...
     
  16. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A widzieliście zdrapkę 48 godzin? ;)
     
  17. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Tak,na kartce z mapami do gow 2 jest :p I nie działa,dla ścisłości :/
     
  18. raflooldz

    raflooldz Banned

    Dołączył:
    Maj 17, 2010
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Nie ma takich zdrapek przecież 48h w normalnej sprzedaży, tylko jako dodatek do gry albo można było wygenerować sobie w internecie, też z okazji wyjścia jakiejś gry (chyba blur to był) a ceny z Allegro są ustalone przez naciągaczy, którzy wygenerowali sobie ich tyle, że dla wszystkich nie starczyło, takie realia, daj palca to zje Ci rękę a potem będzie jeszcze sprzedawać.

    POZDROWIENIA OD NACIĄGACZA! :) <śmiech>
     
  19. Kuba2255PL

    Kuba2255PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2010
    Posty:
    363
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Patrz mój post.
     
  20. czopek1987

    czopek1987 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jak byly kody to trzeba bylo korzystać,a nie teraz sie zalisz ze dla ciebie zabraklo, kto chcial to sobie nastukal!!! naciagaczy??? nasiedzieli sie przy tym to teraz sprzedaja. proste!!!

    CZOPEK NA PREZYDENTA!
     
  21. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    sam nie rozumiem, ale to jest oryginalna wiadomosc od Pana Grzegorza z MS..sam napisalem wiadomosc, i zobaczymy jaka bedzie odpowiedz.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum