1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

ze starej przeróbki na nową

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez turysta, Listopad 24, 2010.

  1. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
    Witam! mam pytanie czego będe potrzebował jeżeli chce wgrac na napęd najlowsze lt+ ? mam jakieś starsze il. W kompie mam te stare szerokie taśmy, czy wystarczy ze kupie przejściówki? czy musze dokupic jakies dodatkowe podzespoły? proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Skrzynek

    Skrzynek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja tez prosze o odpowiedz na te pytanie . Mozecie dac jakis poradnik jak majac 1.6 wgrac lt+ krok po kroku?
     
  4. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
  5. turysta

    turysta Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kalisz
  6. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    nie podałeś jaki masz napęd ?
    albo jaka data produkcji xboxa ?
    więc jak ktoś może ci pomóc jak nic nie napisałeś
    szerokie taśmy nie wystarczą ,potrzeba kontroler sata
    i w zależoności jaki masz napęd inne bajery lub i nie...
    poza tym krok po kroku było setki razy pisane ,poszukaj na forum wszystko jest .

    może ci nikt nie odpowiada bo wszyscy boją się tego kolesia w kominiarce :D
     
Wczytywanie...

Poleć forum