1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zeosute wejscie hdmi pytanie do ZNAJACYCH sie na tym ludzi!!!

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez bankai, Sierpień 18, 2012.

  1. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Poszlo w piz*u mi hdmi niewiem samo z siebie jak wlaczam to da same kreski nie obraz a na AV dziala.Pytanie moje czy jak podlacze pod komponent to bedize dzialc?? Nie moge teraz tego zrobiic a musze to wiedziec bo niewiem na co kase wydac:D Czy zepsulo sie tylko wejscie czy grafika od HDMI??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Na Componencie obraz będzie.
     
  4. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ale mozez mi to jakos wytlumaczyc bo jeen gosc co nAPRAWIA TWIERDZI ZE COS NA GRAFIE MOGLO POJSC


    Dzieki za szybka odp:D
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jeśli na zwykłym kablu działa to pewnie scaler hana ******
     
  6. mk1981

    mk1981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    125
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jak poprzednik- jesli działa na componencie to grafika działa. Aczkolwiek bez głębszej diagnozy to wszyscy możemy gdybac...
     
  7. decklen

    decklen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja też mam taki problem
    Na dużym lcd LG po hdmi jest ok w rozdzielczości 480 na 720 i 1080 dropi na zielono , fioletowo i trzaska z głośników czasami (zwłaszcza na 720 ) jest chwilowy zanik obrazu - czarny ekran na 1 sek
    Na 40 lcd samsunga nie łączy się po HDMI wcale - cały czas brak sygnału podobnie jest na monitorze ACER 22
    Jak się podłączy do tych telewizorów po zwykłym kablu component to chodzi normalnie
    CO to może być i ewentualnie jakie koszta takiej naprawy ( tylko nie piszcie proszę że to kabel HDMI bo sprawdziłem ich chyba ze sto :) )
     
  8. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Tak jak u założyciela tematu, skaler HANA.
     
  9. buteks102

    buteks102 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2011
    Posty:
    203
    Polubienia:
    27
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Oborniki Śląskie
    do serwisu
     
  10. decklen

    decklen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czyli tylko serwis MS to naprawi czy może nie autoryzowane serwisy - znacie orientacyjne koszty takiej naprawy ?????
     
  11. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    u mnie można
     
    1 osoba to lubi.
  12. decklen

    decklen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  13. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jak wymiana kulek to 80 zł, jeżeli układ uszkodzony to +60 czyli 140
     
  14. slashg

    slashg Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    194
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ja bym pierw sprawdził, czy piny w gnieździe hdmi nie są wciśnięte. Miałem taki przypadek, gdzie piny były wciśnięte(chociaż nie wiem jaki to magik był) i nie było obrazu na telewizorze lub obraz na zielono się pokazywał. Wszystkie piny powinny być równo z wystającym ze środka plastikiem.
     
  15. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie ma sensu tego naprawiac:D za 200zl kupisz konsole na allegro. Ej sprawdz na componecie czy HD masz bo ja jeszczen iem oge tego zobaczyc bo jestem w UK
     
  16. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43

    No konsola za 200 pln to bardzo dobry pomysł heh :-D

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  17. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    prosze cie za 200 zl sam xbox bez kabli jest z 10 takich ogloszen moze 250 max
     
  18. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Kupisz sama konsole nawet za 180zl. Tylko boli fakt ze ppchodzi bardzo krotko. Syf po naprawach.

    Wysłano z X8 z użyciem Tapatalk
     
  19. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    eee to zalezy podobno maja plomby jeszcze . Z reszta nie wiem:D to nie temat o tym byl:D
     
  20. RuNNerka

    RuNNerka Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 5, 2012
    Posty:
    558
    Polubienia:
    30
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków
    Najlepsze wyjście to conponent i obraz full hd.

    Wysłane z mojego MT11i za pomocą Tapatalk
     
  21. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Zastanow sie co piszesz... full hd na analogu....

    Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum