1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zepsuta konsola ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez rodimop, Sierpień 30, 2011.

  1. rodimop

    rodimop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miałem wgrany LT 1.9, zaktualizowalem najnowszego dasha 13599 przez xbox live no i teraz mam przechlapane.
    Żadna gra nie chce działać, gdy chcę dołączyć do xbl to mam |Ta funkcja jest tymczasowo niedostępna. Spróbuj ponownie później. Kod statusu: ..."
    Co muszę teraz zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    Tak ci pisze jak chcesz odpalić jakaś grę na XBL jak tak to gold ci się skończył i nie da się połączyć.
     
  4. rodimop

    rodimop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ten błąd jest przy tym jak chcę kliknąć na "Dołącz do xbl za darmo".
    W dodatku nie działają mi gry.
     
  5. Fuks

    Fuks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2008
    Posty:
    922
    Polubienia:
    35
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Hindenburg
    A jaki miałeś dash przed tym jak wgrałeś nowy bo przed dashem 13599 był 13146,który kasował przeróbkę i trzeba na nowo flashować.
     
  6. rodimop

    rodimop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kurcze i tu nie pamiętam. Wiem, że od razu mi się aktualizowało na 13599. Czyli teraz muszę na nowo flashować? A JF wyciągnie z tego klucz napędu ?
     
  7. rodimop

    rodimop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorki, że piszę post pod postem, ale zależy mi na szybkiej odpowiedzi.
    Jak wyciągnąć klucz napędu po najnowszym dashu 13599 ?
     
  8. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Gdyby tak bardzo zależało ci na czasie, to już dawno znalazłbyś poradnik na forum. Jeżeli masz zamiar dać konsolę do przeróbki, to serwisant sam wyciągnie klucz
     
  9. rodimop

    rodimop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 29, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wolę jednak spróbować samemu. Tylko czy da się bez usb probe itd ?
     
  10. cosmicstudio

    cosmicstudio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 17, 2011
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Do wyciągnięcia klucza potrzebujesz PMT Hack ale bez USB Probe się raczej nie obędzie. Jak poszukasz to na forum znajdziesz odpowiedni temat jak za pomocą PMT Hack wyciągnąć klucz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum