1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

zepsuty kabel

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez matisto, Luty 11, 2009.

  1. matisto

    matisto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    proszowice
    czy mógł mi się zepsuć kabel ,mam 360 od 4 lat jedna z pierwszych konsoli no i dziś coś nawaliło ,najpierw obraz był troche jakby było dużo zielonego a jak go włączyłem ponownie to wogule nie ma sygnału czy to może być wina kabla czy konsoli ,pomózcie
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Mi to wygląda na uszkodzenie tv spróbuj podłączyc pod inne wejście av w tv. jak odpali to zmiejsz rozdzielczość w menu konsoli
     
  4. matisto

    matisto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    proszowice
    mam tv lcd samsung ,konsola podłonczona kablem component(5 chinch) próbowałem przez s-vido a le to samo
     
  5. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Załącz konsole i poruszaj kablem przy samej konsoli, przełacz kilka razy przelącznikiem na kablu. Jeżeli dalej to samo to może kabel
     
  6. matisto

    matisto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    proszowice
    już prówałem wszystkiego i nic zostało mi tylko kupić kabel
     
  7. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Jeżeli dalej bedzie to samo i sprawdzisz na innym kablu to prawdopodobnie uszkodzenie bedzie na płycie głownej konsoli(zimne luty GPU) wtedy musisz wysłać konsole do microsoftu o ile masz gwarancje.
     
  8. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Wiec gwarancji raczej nie ma ;] Chyba ze nie rejestrowal konsoli ;D
     
  9. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
  10. matisto

    matisto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    proszowice
    konsola była wpięta do neta kiedys to gwaracja sie skonczyła ,tylko zadziwia mnie to ze od kad ja mam to zdarzały mi sie takie sytuacje ale po 2 lub 3 razach właczeniach konsoli wskakiwał obras a teras nie jeszcze na telewizorze pisze tryb niedostępny
     
  11. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    Mi to wygląda na gpu . Przywróć jej jeszcze ustawienia fabryczne może pomoże.
     
  12. matisto

    matisto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    proszowice
    jak to zrobić jak nie ma menu
     
  13. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
    # Note If you are using an Xbox 360 Wireless Controller, turn on the console by using the Xbox Guide button on the controller. Wait for the guide light to indicate that the controller has linked to the console.

    Note Make sure that you use the player 1 controller when you do this. The player 1 controller is indicated by the upper-left quadrant light on the console.
    # As the console starts, press and hold the Y button as you pull the right trigger.


    Lub załacz konsole trzymajac guziczek do wyszukiwania pada na konsoli
     
  14. matisto

    matisto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2008
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    proszowice
    po angielsku nie kumam a tym guziczkiem na konsoli nie włacze próbowałem i konsola nie reaguje
     
  15. x-sauber

    x-sauber Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2008
    Posty:
    269
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bielsko Biała
  16. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    a może to E74 skoro miałeś zielony obraz?
     
  17. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    A moze to ? A może tamto ? Za wyswietlanie odpowiedzialny jest układ ANA/HANA . Przekłamania w obrazie wyskakują wlasnie przy uszkodzeniu tego układu .
     
Wczytywanie...

Poleć forum