1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zepsuty pad?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Trevo, Sierpień 10, 2011.

  1. Trevo

    Trevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siema. Mam problem z padem do xbox360. Jak gram w BFBC2 to gdy naciskam lewy triger i puszczam to cały czas mi przymierza. A jak gram w inne strzelanki np cod, halo, gow2 gdy puszczam to normalnie ten zoom znika. Na 2 padzie wszystko działa dobrze. Tylko wole grać na tym orginalnym który był w zestawie. Da się coś z tym zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BogdanROX

    BogdanROX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2011
    Posty:
    159
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    W ustawieniach BC2 sprawdź jak jest "przymierzanie" ustawione na trigerze, prawdopodobnie jest w opcji "przełącz"
     
  4. Trevo

    Trevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zbliżenie jest na LT. Zmieniłem ustawienia, że strzał jest na LT a zbliżenie na RT i teraz nie strzela a przybliża. Coś jest chyba z tym przyciskiem, ale to w innych grach też by nie działał nie?
     
  5. Trevo

    Trevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Wie ktoś co z tym zrobić?
     
  6. Trevo

    Trevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  7. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    sprobuj moze z bateriami cos zrobic lub zresetowac i wyszukac jeszcze raz pada :)
     
  8. Trevo

    Trevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Próbowałem już zmieniać baterie i wyszukać pada, ale cały czas jest to samo
     
  9. sooni

    sooni Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Próbowałeś przywrócić ustawienia domyślne, ewentualnie usunąć cały save?
     
  10. Trevo

    Trevo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 3, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Próbowałem nie pomogło.
     
Wczytywanie...

Poleć forum