1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zestaw z konsolą xbox. Zaraz elite? Problemy z akcesoriami.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez shaken, Sierpień 11, 2010.

  1. shaken

    shaken Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 23, 2010
    Posty:
    33
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,
    planuję zakup xboxa. Zastanawiam się nad wersją ARCADE
    a potem stopniowo dokupywać sobie kolejne akcesoria :
    dodatkowy pad, dysk. Nie potrzebny jest mi headset.
    Xboxa chcę podłączyć przez kabel HDMI, czyli dodatkowe kable są mi zbędne.
    Ale nie chcę pytać tutaj o to co wybrać.
    Moje pytanie tyczy się takiego dokupywania akcesoriów.
    Czy mogą z tym występować jakieś problemy?
    Czy może się zdarzyć, że coś nie będzie działać poprawnie?
    Kolejna sprawa - czy konsolę ARCADE mogę kupić z płytą JASPER?
    Zakup będzie oczywiście na allegro.pl
    Z góry dzięki za pomoc.
    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Mozesz dokupywac jakie chcesz akcesoria, wszystkie beda dzialac.
    Tak, nie ma z tym problemu.
     
  4. banan1996

    banan1996 Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    110
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Tak tylko uważaj na konsolki bo te dopiero po lipcu 2007 mają HDMI. Co do headseta to wydatek max 20zł więc lepiej kup od razu potem się przydaje gry typu mw2 czy gadanie tak sobie jak przez skype z kumplami. A co do akcesoriów to tak wszystkie będą działać jedyne jakbyś chciał kupić kinecta (taki kontroler który czyta twój ruch, ja toy coś tam w ps2) to będzie on potrzebował dodatkowego zasilacza.
     
  5. KalitaPL

    KalitaPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na allegro jak kupujesz przedmioty to zwracaj uwagę na:
    1.Nie kupuj od nowych użytkowników którzy nie mają żadnych komentarzy(bo mogą cie oszukać)
    2.Nie kupuj od użytkowników którzy mają więcej negatywnych niż pozytywnych komentarzy(mogą cie oszukać)
    3.Jeśli czegoś nie pisze na aukcji a chciałbyś się tego dowiedzieć to nie rezygnuj z aukcji tylko spytaj się użytkownika przez allegro,maila lub GG jeśli podał.
     
  6. Bartii

    Bartii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2010
    Posty:
    103
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Darmstadt
    Tak możesz kupić ARCADE z Jasperem
    Wiesz problemy ze sprzętem czasami sie zdarza :p ale powinny działać :)
     
  7. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Trzeba pamiętać patrzeć na daty produkcji konsol (jest napisana z tyłu konsoli jakby co. Osoby sprzedające Xboxy powinny uwzględnić datę produkcji na aukcji) najlepiej kupić konsolę z roku 2009, wtedy ma się pewność, że mają płytę główną Jasper. Tylko konsole Premium nie mają Jasperów. Dokupione części muszą działać poprawnie w konsoli.
     
  8. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Widze wiedza nikła....
    Ja miałem Jaspera i był to zestaw Premium, nowy, więc przestań banialuki pociskać.
     
  9. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Jasne że będziesz mógł dokupywać akcesoria przecież elite od arcade różni sie właśnie tym ze arcade nie ma tylu dodatków i czarnego koloru.
     
  10. Wolus

    Wolus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 25, 2010
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pleszew
  11. AdrianQ

    AdrianQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 1, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    Wszystkie akcesoria powinny działać bez problemu.. ; >>
     
Wczytywanie...

Poleć forum