1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zewnętrzny Dysk a Instalacja Gier

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez DJMazi, Lipiec 28, 2010.

  1. DJMazi

    DJMazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Siemka nie mogłem znaleść rozwiązania więc piszę :
    Jeśli podłaczył bym taki dysk :

    ZEWNĘTRZNY DYSK WD 1TB External Elements USB 2.0 (1082382333) - Aukcje internetowe Allegro

    Czy będę mógł na niego instalować gry ?? po formacie na Fat 32 ?? Dzięki za Odpowiedz !!;););)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Deep

    Deep Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    333
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Oława
    Tak :) Tylko pamiętaj że będzie możliwe używanie tylko 16gb :)
     
  4. DJMazi

    DJMazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    W wersji Elite ?? kurde to mało lol co za nie porozumienie ;D
     
  5. marasek001

    marasek001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Kujawski
    możesz nawet mieć 8 Terabajtów ale Konsola sobie 16 GB odhaczy co innego jakbyś miał przerobioną XbooxRebot czy jakoś tak jeżeli chcesz mieć większy dysk to muisz kupic
    Western Digital ( tylko kilka modeli ) i wgrać jakąś tam partycje czy jakos tak i wtedy możesz miec max 250 GB
     
  6. matek077

    matek077 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2010
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    W-CH
    kup sobie komputerowy dysk sformatowany do xboxa wtedy 120 lub 250 gb bedzie a nie bedzie wcale takie drogie wystarczy przelozyc do obudowy
     
  7. DJMazi

    DJMazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Opole
    Możesz polecić jakąś aukcje ??
     
  8. marasek001

    marasek001 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Piotrków Kujawski
  9. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Ty umiesz czytac?

    Do autora tematu: mozesz kupic ten dysk WD co podal na aukcji marasek, bedzie wszystko normalnie dzialac.
     
Wczytywanie...

Poleć forum