1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Poradnik Zewnętrzny dysk USB 3.0 do Xbox One

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez brattanek, Czerwiec 17, 2014.

  1. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3847
    Polubienia:
    1862
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    http://www.ceneo.pl/24901580
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ManyPL

    ManyPL Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    243
    Polubienia:
    535
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    miasteczko sexu i biznesu ;)
    Czy istnieje opcja aby przy trybie Instant-on dysk zewnętrzny wyłączał się? Pomimo zaznaczonej opcji wyłączania dysku po wyłączeniu konsoli dysk pracuje.
     
  4. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3847
    Polubienia:
    1862
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Nie, jedynie co można zrobić to kupić dysk z opcją hibernacji.
     
  5. t.gazda

    t.gazda Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2016
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Płeć:
    Mężczyzna
    Panowie mam pytanie i zarazem prośbę.

    Chciałbym dokupić sobie dysk zewnętrzny ( jakiś np 2tb Samsunga), i chailbym na nim przechowywać wszystkie swoje zdjęcia np na partycji 1tb a resztę pozostawić do XBOXa (dane gry itp).

    I tu jest pytanie jak to zrobić jak podzielić ( np Partition Magicem) jakie partycje jakie rodzaje itp .

    Z góry dzięki za pomoc

    Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
     
  6. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3822
    Polubienia:
    2216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    http://xboxforum.pl/threads/xbox-on...sje-kolorystyczne.149943/page-11#post-1314750
     
    Ostatnia edycja: Wrzesień 8, 2016
  7. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3847
    Polubienia:
    1862
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    A za kilka miesięcy temat ,,błagam pomocy dysk i mi padł miałem tam wszystkie zdjęcia'' wiesz ile kosztuje odzyskanie danych z uszkodzonego dysku ? 10 000zł
     
  8. tonylucas

    tonylucas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesław
    witam
    a jak mam taki problem dysk zew dzialal normalnie i dzis wlaczam konsol ea tu dysku nie widzi, sformatowalem pod win i podlaczylem pod konsole widzi dysk ale nie da sie go sformatowac sluzy tylko jakos zdjecia muzyka filmy nie do sie go sformatowac pod gry. byla tez w miedzy czasie robiona aktualizacja i nie wiem czy ona czegos nie porobila
     
  9. Professor Chaos

    Professor Chaos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    125
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Czy po wyłączeniu konsoli dysk zewnętrzny nadal działa (pali się dioda aktywności)? Chodzi mi tu szczególnie o dysk HGST Touro. Jeśli tak, czy można wtedy bezpiecznie odłączyć konsolę od prądu?

    W przypadku PC po prostu wyciągam USB gdy pali się dioda i tyle. Nic się nie zepsuło jeszcze.
     
  10. tonylucas

    tonylucas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesław
    mam hdd samsung s3 i tak normalnie dioda sie pali
     
  11. tonylucas

    tonylucas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesław
    nie smsmung tylko seagte 1tb
     
  12. kuleczka91

    kuleczka91 Dziewczyna Dziewczyna Xbox One Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2014
    Posty:
    3822
    Polubienia:
    2216
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Kobieta
    Po wyłączeniu konsoli mój dysk zewnętrzny jest wyłączony, nie pracuje. Jak się nie mylę to w ustawieniach zasilania odhaczyłam coś o zasilaniu dysku i to było to :)
     
  13. tonylucas

    tonylucas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesław
  14. ManyPL

    ManyPL Xbox One Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2013
    Posty:
    243
    Polubienia:
    535
    Punkty za osiągnięcia:
    93
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    miasteczko sexu i biznesu ;)
    U mnie dysk się wyłącza w trybie oszczędzania energii, w trybie instant on dysk pracuje pomimo zaznaczone opcji wyłączania dysku przy wyłączeniu konsoli - dysk to Samsung M3 2TB

    Wysłane z mojego LG-D320
     
  15. tonylucas

    tonylucas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesław
    ale wykrywa ci normlanie hdd i da sie go sformatowac
     
  16. Piotrek Jóźwiak

    Piotrek Jóźwiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    86
    Polubienia:
    122
    Punkty za osiągnięcia:
    33
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    A ja mam problem z dyskiem zewnętrznym taki iż, jeśli jest aktualizacja do gry to wyskakuje od razu zatrzymano instalacje, a potem jak dam zainstaluj ponownie to ściąga całą grę od nowa.
     
  17. tonylucas

    tonylucas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesław
    a instaluje odrazu na hdd zew czy na wew moze zaczyna brakowac miejsca na wew i pozniej chce na zew zainstaluj odrazu na zew
     
  18. Piotrek Jóźwiak

    Piotrek Jóźwiak Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2012
    Posty:
    86
    Polubienia:
    122
    Punkty za osiągnięcia:
    33
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wałbrzych
    Jest właśnie zainstalowane na zew, a czytałem że niby najpierw instaluje i tak na wew więc zrobiłem miejsce na całą grę i tak ciągle to samo.
     
  19. tonylucas

    tonylucas Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 1, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bolesław
    a inny dysk probowales podlaczyc
     
  20. Professor Chaos

    Professor Chaos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2013
    Posty:
    125
    Polubienia:
    42
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    U Was też zapisane dane gry i zarezerwowane miejsce przez grę znajduje się na wewnętrznym dysku, mimo iż gra jest na zewnętrznym? Szukałem, próbowałem i nie można tego przenieść na zewnętrzny.
     
  21. krzys1190

    krzys1190 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 21, 2008
    Posty:
    3847
    Polubienia:
    1862
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Tak tak ma być w trosce o modderów nie przeniesiesz save gry na zewnętrzny.
     
Wczytywanie...

Poleć forum