1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zflaszowana czy nie???

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez goQ, Maj 27, 2010.

  1. goQ

    goQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Mam dość nietypowy problem.. Jakiś czas temu pojawiły mi sie 2 czerwone diody, konsola była zflaszowana (iextreme 1.6). Więc zaniosłem konsole do odflaszowania, żeby bezpiecznie wysłać do MS. Okazało się jednak,że konsola w międzyczasie straciła gwarancje. Naprawiłem na własną rękę, ale nie flaszowałem jej ponownie. I teraz dziewna sprawa, a mianowicie mogę zagrać w każdą nieoryginalną grę, w która grałem wcześniej na mojej konsoli, natomiast w nic, czego jeszcze 'w sobie' nie miała. Mam tu na myśli CoD MW2 albo Assasin's Creed 2. Czy do tych gier potrzebuje ostani update od MS? Może właśnie w tym tkwi problem?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartle

    bartle Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2009
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Elbląg
    moze chodzi o wersje falsha, ktora masz w konsolce, po prostu nie czyta kolejnych wavow i trzeba spatchowac gre do wave 3
     
  4. goQ

    goQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale konsola podobno została odflashowana.. A jeśli nawet masz rację, to będę musiał to robić z każdą nową grą? (póki co,nie wiem nawet o co chodzi z tymi wavami, ale google nie boli w koncu..;)
     
  5. PLAYSTATION3fan

    PLAYSTATION3fan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2008
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie zostala odflashowana, bo gdyby tak bylo, to czytalaby tylko oryginaly.
     
  6. goQ

    goQ Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 27, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Spatchowanie gry do wave3 pomogło:). Dzięki!
     
Wczytywanie...

Poleć forum