1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgodnosc z plikiem

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez bartez341, Grudzień 19, 2008.

  1. bartez341

    bartez341 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam jeszcze jedno pytanko
    dzisiaj sciagnolem NFsa Undercovera
    Przy rozpakowywaniu wyskoczyl blad lecz wszystko dalej wypakowywalo, na koncu takze pojawil sie blad lecz po sprawdzeniu zgodnosci pliku pisze 100%
    i mam do znawców:) pytanie bedzie smigac czy nie warto tracic plytki i zassac inna wersje?
    prosze w miare o szybka odpowiedz:)

    no byl jakis komunikat ze volium albo plik jest uszkodzone cos w tym stylu. to ryzykować???:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    jaki błąd? na pewno był komunikat jakiś.
    a co do obrazu to jeżeli jest poprawny to nie powinno być problemu ale znowu skąd ten błąd... :confused:
     
  4. bartez341

    bartez341 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no byl jakis komunikat ze volium albo plik jest uszkodzone cos w tym stylu. to ryzykować???
     
  5. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A masz wgraną najnowszą wersję WinRar'a ?? Jak nie pomoże to będziesz musiał ściągnąć archiwa z błędnymi danymi.
     
  6. bartez341

    bartez341 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam najnowsza wersje i wypakowalo z bledami, nie wiem wlasnie czy nie bedzie to mialo wplywu na wogole odpalenie gierki?
     
  7. Krecik1218

    Krecik1218 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Hmm.. ja tak miałem z grami na pc i czegoś czasem brakowało. Zobacz jaki part jest uszokodzony i napraw go winrarem. Jak nie pomoże to ściągnij jeszcze raz dany part. Jak niewiesz który to to pisze w komunikacie a jak tam nie to popatrz na rozmiary partów. Jeśli chodź jeden prócz ostatniego ma inny rozmiar niż reszta to go ściągaj
     
Wczytywanie...

Poleć forum