1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgranie kopi na komputer

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez yondaime332, Marzec 22, 2010.

  1. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Czy mogę nagraną już na płytę kopię wrzucić z powrotem na kompa ? Jeżeli tak to w jaki sposób ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ryatzu

    Ryatzu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bytom
  4. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jezeli to pirat to przez img burn. Tam masz opcje tworzenia obrazu plyty.
     
  5. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
    robisz po prostu obraz *.iso płyty
    nie zapomnij później tylko utworzyć pliku *.dvd do tego obrazu


    :D potrójna odpowiedź o 15:52 :D
    .
     
  6. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    No ok ale czy w tym przypadku nie zgrają się te pliki które wyświetlają się po włożeniu płytki do kompa ? I jeszcze jedno czy mogę wypalić tą kopie od razu na płytę bez zrzucania na kompa (nie wiem jak to będzie z tym layerbreaker)
     
  7. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Nie. Wszystko zgra sie dobrze i po utworzeniu pliku .dvd bedzie mozna spowrotem nagrac.
     
  8. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ok dzięki...
     
  9. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    A czy mogę zgrywać gry z większą prędkością czy musi byc 2,4 ?
     
Wczytywanie...

Poleć forum