1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgranie obrazu z oryginalnej gry

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Ibra, Maj 6, 2012.

  1. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam mam oryginalną grę Assassin's Creed: Brotherhood i mam pytanie czy da się zgrać obraz i nagrać na Verbatima ?
    Jak tak to jakim programem IMGburn ?
    Czy jak ta gra ma zabezpieczenia ap 2.5 to będzie jakiś kłopot ze zrzuceniem obrazu, czy wystarczy zrzucić przez IMG, przepuścić ABGX i nagrać ?
    Dodam że mam w xbox wgrane LT 3.0 :frog:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12080
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Trzeba to robic na napedzie.z xboxa

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Poszukaj trochę na necie, zamiast założysz temat ...
    Musisz mieć napęd z xboxa z specjalnym FW, idzie je wgrać do modeli, 'BENQ' i 'Liteon DG-16D2S'.
    Na zwykłym napędzie, nie zrobisz obrazu z oryginalnej płyty.
     
    1 osoba to lubi.
  5. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  6. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    WOW tyle roboty, chyba se odpuszczę :p
    Dzięki za info!

    Ale jeszcze zapytam tu o coś innego żeby nowego tematu nie zakładać !
    Jak mam też Assasin's Creed Brotherhood nagrane ale jest tam wgrany jakiś specjalny patch z http://www.abgx360.net/verified.php do ap 2.5 żeby działało bo wtedy miałem chyba lt 1.9 albo coś w tym stylu.
    To czy muszę ściągać jeszcze raz czy w tym przypadku będę mógł zrzucić obraz, przepuścić ABGX i nagrać ?? ??
     
  7. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Przepuścić przez najnowszego abgx'a (w przypadku LT 3.0).
     
    1 osoba to lubi.
  8. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam lt 3.0 tylko chodzi mi o to czy jak tak zrobię to ta gra będzie bezpieczna online, jeśli tam był wgrany jakiś patch kiedyś żeby hulało to rozumiem że jak przepuszczę ABGX to on wszystko naprawi i mogę nagrywać ?? I jeszcze jedno ten obraz normalnie zrzucam przez IMGburn czy jest jakiś inny program ??
     
  9. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    ImgBurn - "Create Image file from disc"

    Jesteś bezpieczny na Live'ie tak samo jak na innych płytach. Ban jest za przerobiony napęd.
     
    1 osoba to lubi.
  10. Ibra

    Ibra Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2011
    Posty:
    195
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    OK wielkie Dzięki !! ;)
     
  11. muoteck

    muoteck Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 2, 2012
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sorry za odkop, ale czy gra śmigałaby, jeśli obraz byłby robiony IHas-em 124B z wgranym iExtreme, jeśli w konsoli też znajduje się napęd Lite-Ona?
     
Wczytywanie...

Poleć forum