1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Zgrywanie gier na dysk

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez dragonrobak, Listopad 15, 2009.

  1. dragonrobak

    dragonrobak Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jesli kupie np. konsole arcade gdzie nie ma w zestawie dysku nastepnie dokupie dysk to bede mial wtedy mozliwosc zgrywania gier na dysk ??? czy to musi byc konsola przystosowana do tego z dyskiem w zestawie ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dysk mozesz dokupic w kazdej chwili z tym nie ma problemu
     
  4. dragonrobak

    dragonrobak Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jak mowisz ale czy jak dokupie dysk to bedze mial wtedy mozliwosc kopiowania na niego gier ??? czy te konsole arcade sa juz do tego przystosowane, bo jak sie dowiedzialem to kiedys nie szlo kopiowac gier na dysk
     
  5. Twardowski

    Twardowski Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    61
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie, będzie służył jako ozdoba.
    Można zgrywać...
     
  6. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Bedzie szlo te konsole maja takie same bebechy (oprocz wersji arcade ktora teraz zamiast karty 256 mb ma tyle wbudowane) roznia sie tylko kolorem dyskami i akcesoriami w zestawie
     
  7. dragonrobak

    dragonrobak Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    pytam dla pewnosci bo wiem ze kiedys nie szlo zgrywac gier na dysk ,sam mialem konsole gdzie nie bylo takiej opcji ,dlatego wole sie upewnic zeby sie pozniej nie okazalo ze kupilem konsole arcade gdzie wiadomo jest mozliwosc dokupienia dysku ale ze nie bedzie szlo zgrywac gier na ten dysk bo konsola nie jest do tego przystosowana a na chlopski rozum moze nie miec takiej opcji przez to ze nie ma dysku w zestawie jak np. elite
     
  8. dragonrobak

    dragonrobak Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dzieki Damian1010 wlasnie o taka odpowiedz mi chodzilo
     
  9. dragonrobak

    dragonrobak Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a teraz pytanie z innej beczki skoro juz wiem ze gry mozna zgrywac bez problemu na dysk to zalózmy ze mam nie przerobiona konsole i gram wiadomo na oryginalach ,moi dwaj koledzy tez maja nieprzerobione konsole , teraz kupujemy np. najnowszego coda zgrywamy ta sama gre na wszystkie 3 konsole czy bedziemy mogli w takiej opcji wszyscy trzej na jednej jakby grze skopiowanej na 3 dyski grac na niej ONLINE ???? bo wydaje mi sie ze to by bylo zbyt piekne
     
  10. avalan

    avalan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie da rady, plytka w napedzie musi byc. Faktycznie, to bylo by zbyt piekne ;P
     
  11. dragonrobak

    dragonrobak Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czyli pomimo tego ze gra jest skopiowana na dysku to zeby zagrac online i tak musi plyta byc w napedzie ??? a jak jest z graniem singiel player ??? wtedy moga zalomy te 3 osoby grac na jednej grze skopiowanej na 3 dyski ??? bo jesli nie to te kopiowanie gier na dysk wydaje sie bezsensowne chyba ze chodzi tu tylko o to zeby laser z napedu nie musial pracowac
     
  12. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    płyta jest potrzebna żeby odpalić grę
    a opcja instalacji zmniejsza zużycie lasera i konsola chodzi o wiele ciszej
     
  13. dragonrobak

    dragonrobak Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli zaczynam rozumiec ze kopiowanie gier na dysk przydaje sie tylko po to zeby oszczędzać laser no i konsola zeby ciszej chodzila.
    a ile miejsca na dysku zajmuje srednio jedna gra ??? bo nie wiem jaki dysk duzy mam kupic a tak juz sie bede bardziej orietowal
     
  14. Jizah

    Jizah Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 6, 2009
    Posty:
    79
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    to zależy od Ciebie ja mam 60gb i wchodzi około 6 albo 7 gier na pewno, ale ciężko mi powiedzieć ile średnio zajmuje jedna, chyba coś między 5 a 7 giga zwykle
     
  15. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak chcesz miec duzy dysk to bym proponowal zamieniennik z WD seria bevs 250 gb na konsoli bedziesz mial jakies 230gb na allegro stoja za okolo 300 zl
     
  16. Xbox360 Elite

    Xbox360 Elite Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. Damian1010

    Damian1010 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 12, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie banuja za nieorginalny dysk tylko za przerobka, jakos niedawno blokowali nieorginalne karty pamieci ale dysku NIE
     
  18. Mordux

    Mordux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Andrychów
    No i gre kopiuje sie na dysk tez po to, bo jak wiemy xboxy potrafia baardzo ladnie rysowac plytki... :confused: A gra zajmuje srednio 6? 7? giga
     
Wczytywanie...

Poleć forum